Τα LG V60, V50S και G8S διαθέτουν πλέον ξεκλείδωτο bootloader

Τα LG V60, V50S και G8S διαθέτουν πλέον ξεκλείδωτο bootloader

Η LG δεν είναι η πιο επιτυχημένη εταιρεία κατασκευής smartphone. Ωστόσο, πολλοί από τους πελάτες της είναι ικανοποιημένοι με την υποστήριξη μετά την πώληση που, παρόλο που δεν εγγυάται γρήγορες ή ορισμένες ενημερώσεις, παρέχει τουλάχιστον ένα επίσημο εργαλείο για να ξεκλειδώσετε το bootloader και να ανοίξετε τις πόρτες για modding. Σε αυτό το πλαίσιο, ο κορεατικός γίγαντας μόλις πρόσθεσε υποστήριξη για το ξεκλείδωμα του bootloader σε LG V60, V50S και G8S (εδώ είναι η πλήρης κριτική μας).

Δυστυχώς, δεν υποστηρίζουν όλες οι παραλλαγές των τριών LG smartphone ξεκλείδωμα του bootloader. Συγκεκριμένα, οι εκδόσεις που το υποστηρίζουν είναι:

  • LG V60: LMV600EA
  • LG V50S: LMG850EMW / LMG850EMWX
  • LG G8S: LMG810EM / LMG810EMW / LMG810EAW

Ξεκλείδωμα του bootloader σε smartphone σας επιτρέπει να κάνετε flash οποιοδήποτε λογισμικό σε εσωτερικά διαμερίσματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να αντικαταστήσετε την αποκατάσταση μετοχών με το TWRP ή να αναβοσβήσετε ένα προσαρμοσμένο Android ROM που έχετε κατεβάσει στο διαδίκτυο.

Το ξεκλείδωμα του bootloader ανοίγει την πόρτα σε αυτήν την προσαρμογή, αλλά συνεπάγεται κινδύνους ασφαλείας. Επομένως, πολλές συσκευές απαιτούν εναλλακτικές λύσεις ή hacks για να το ξεκλειδώσουν, αλλά τα smartphone LG μπορούν να βασίζονται σε ένα επίσημο εργαλείο λογισμικού.

Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι, αν και τεχνικά δυνατό, ξεκλείδωμα του bootloader ακυρώνει τη νομική εγγύηση του κατασκευαστή, όπως απενεργοποιεί την υποστήριξη για συστήματα πληρωμών για κινητά, όπως το Google Pay (σε αυτήν την περίπτωση για ένα ζήτημα ασφάλειας που σχετίζεται με το SafetyNet).

Εάν σας ενδιαφέρει να κατεβάσετε το εργαλείο για να ξεκλειδώσετε το bootloader (είναι ένα αρχείο .exe για Windows), απλώς κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο που θα σας μεταφέρει απευθείας στην ειδική σελίδα.

ΔΡΟΜΟΣ