Τα iPhone 2020 αναμένεται να κοστίζουν ακόμη περισσότερο από αυτά του τρέχοντος έτους

Phonandroid : actu Android et High-tech

Καλά νέα για τους κριτικούς της Apple: οι τιμές των επόμενων συσκευών της Apple αναμένεται να αυξηθούν ξανά το επόμενο έτος. Πολλοί λόγοι δικαιολογούν αυτήν την αύξηση, ιδίως το μόντεμ 5G και τους νέους αισθητήρες.

Εάν το προϊόντα μήλου είναι συχνά εξαιρετικές ιδιότητες, κανείς δεν θα το αρνηθείείναι πολύ ακριβά. Δεν είναι τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και 11 Pro Max που πωλούνται αντίστοιχα 809, 1159 και 1259 ευρώ στην έκδοση 64 GB μόνο που αποδεικνύουν το αντίθετο. Πιο υψηλότερες τιμές, μια τάση ακολουθείται από πολλούς ανταγωνιστές όπως η Samsung και η Huawei. Ότι οι επικριτές του σήματος με το μήλο είναι καθησυχασμένοι, θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να διαιωνίσουν τις επικρίσεις τους. Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kui, παρουσιάζεται ως “ο καλύτερος αναλυτής της Apple στον κόσμο” Οι τιμές του iPhone που αναμένεται το 2020 θα αυξηθούν περαιτέρω.

Ένα χάπι που είναι δύσκολο να καταπιούν οι πελάτες;

Πρέπει να ειπωθεί ότι για τη μάρκα, η πραγματική επανάσταση θα αναμενόταν για το 2020 με τα iPhone 12, Pro και Pro Max. Η αύξηση των τιμών δικαιολογείται από τρεις βασικούς παράγοντες. Το πρώτο παίρνει τη μορφή νέα υλικά για τη δομή των τηλεφώνων, η οποία θα απαιτούσε πολύπλοκη επεξεργασία και επομένως υψηλό κόστος. Ο δεύτερος παράγοντας είναι την εφαρμογή του 5G μέσω μόντεμ Qualcomm. Συγκεκριμένα, όλα τα iPhone του 2020 θα είναι συμβατά με 5G. Τελευταίο στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη, πιο αποτελεσματικοί αισθητήρες και την προσθήκη ενός αισθητήρα 3D ToF.

Σε όλα αυτά τα στοιχεία που ανέπτυξε η Ming-Chi Kuo, ας ελπίσουμε ότι η Apple δεν χρειάζεται να ενσωματωθεί περισσότερο το κόστος ενός νέου γυαλιού. Πράγματι, αυτό του iPhone 11, αλλά παρουσιάζεται ως επαναστατικό γυαλί και υποτίθεται ότι είναι το πιο ανθεκτικό μέχρι σήμερα, στην πραγματικότητα θα ήταν πολύ εύθραυστο. Το μόνο που μένει είναι να ελπίζουμε στη μάρκα ότι οι πελάτες της θα αποδεχθούν αυτήν την πιθανή αύξηση των τιμών. Θα συνεχιστεί μέχρι το επόμενο έτος, εν συντομία.

Πηγή: MSPoweruser