Τα Huawei Y5, Y6, Y7 2018 παρουσιάζονται επίσημα

Τα Huawei Y5, Y6, Y7 2018 παρουσιάζονται επίσημα

Η Huawei παρουσίασε το νέο χθες Σειρά Y 2018, συμπεριλαμβανομένων τριών μοντέλων χαμηλής και μεσαίας κατηγορίας Huawei Y5, Y6, Y7 2018. Σίγουρα δεν είναι τα πιο ενδιαφέροντα smartphone που έχουν παρουσιαστεί ποτέ, αλλά εξακολουθούν να επιτρέπουν στον κινεζικό γίγαντα να ανταγωνιστεί, ακόμη και για το 2018, στις λιγότερο ευγενείς μπάντες της αγοράς.

Η Huawei περιέγραψε τα δύο χαρακτηριστικά κοινά και στα τρία μοντέλα που μόλις παρουσιάστηκαν στο δελτίο τύπου:

  • HUAWEI Οθόνη πλήρους προβολής 5,7 “HD +: με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό 18: 9, η Οθόνη Πλήρους Προβολή της νέας Σειράς Υ θα εξασφαλίσει στους χρήστες μια συναρπαστική και απίστευτη οπτική εμπειρία. Η μεγάλη οθόνη, εργονομικά σχεδιασμένη, με τις καμπύλες και λοξές άκρες της, θα κάνει τα τηλέφωνα άνετα στην αφή και ευχάριστα στο μάτι. Η πλήρης οθόνη θα είναι πρακτική και πολύ χρήσιμη ειδικά για χρήστες που θα ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Split-Screen στις συσκευές τους, μια τεχνολογία που τους επιτρέπει να αλληλεπιδρούν στην ίδια οθόνη με δύο διαφορετικές εφαρμογές ταυτόχρονα.
  • 3000 mAh μπαταρία: οι σημερινοί νέοι, πάντα σε κίνηση και γεμάτοι ενέργεια, ζουν ενεργά τη ζωή τους, γι ‘αυτό χρειάζονται smartphone που να τα αντανακλούν. Η Huawei σκέφτηκε μια μπαταρία που μπορεί να τους προσφέρει την καλύτερη απόδοση Οι συσκευές υιοθετούν μια έξυπνη λύση για εξοικονόμηση ενέργειας και είναι εξοπλισμένες με ανθεκτική μπαταρία για σύνδεση και χρήση ατελείωτες. Για να καταστήσει την εμπειρία παιχνιδιού μία από τις καλύτερες προσφορές από ένα smartphone μέχρι στιγμής, η Νέα Σειρά Υ θα περιλαμβάνει το Game Suite, εκτός από το Y5: έναν έξυπνο τρόπο εξισορρόπησης της απόδοσης του παιχνιδιού και των εξόδων μπαταρίας που σχετίζονται με αυτά.

Διαθέσιμο τώρα, i Οι προτεινόμενες τιμές στο κοινό είναι:

  • Huawei Y5 2018: 119,90 ευρώ
  • Huawei Y6 2018: 149,90 €
  • Huawei Y7 2018: 199,90 ευρώ