Τα Huawei P40 και P40 Pro εμφανίζονται στις πρώτες αποδόσεις

Το Huawei P40 Pro θα έχει περισκοπική κάμερα με ζουμ 10x

Η απαγόρευση που επέβαλαν οι ΗΠΑ εναντίον της Huawei και όλων των αμερικανικών εταιρειών που ασχολούνται με αυτήν εξακολουθεί να ισχύει, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα τα νέα smartphone της εταιρείας δεν θα μπορούν να έχουν Υπηρεσίες Google Play. Αυτό, ωστόσο, δεν εμποδίζει τον κινέζικο γίγαντα να βγάλει premium μοντέλα από τον κύλινδρο. Το επόμενο που θα παρουσιαστεί πρέπει να είναι Huawei P40 και Huawei P40 Pro, Αναμένεται την άνοιξη του 2020.

Περιμένοντας να λάβει χώρα η επίσημη παρουσίαση, πολλές διαρροές πληροφοριών ήδη εμφανίζονται στο δίκτυό τους. Σε αυτό το πλαίσιο, επισημαίνουμε ότι το OnLeaks δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφικές αποδόσεις των νέων smartphone.

Οι αποδόσεις OnLeaks βασίζονται σε αρχεία CAD που έχουν διαρρεύσει και ήταν πάντα πολύ ακριβείς. Αυτό δείχνει τα Huawei P40 και P40 Pro, τα πρώτα από τα οποία έχουν επίπεδη οθόνη. Το μοντέλο Pro θα διαθέτει κυρτό OLED. Το P40 Pro θα έχει επίσης ασυνήθιστες διευρυμένες μεταλλικές γωνίες και, δυστυχώς, καμία από τις δύο συσκευές δεν θα διαθέτει υποδοχή ακουστικών.

Απόδοση Huawei P40 Pro

Στο πίσω μέρος, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μεγάλες ορθογώνιες μονάδες κάμερας, παρόμοιες με αυτές που είδαμε στο Galaxy S11. Δυστυχώς, η απόδοση δεν είναι πολύ σαφής, οπότε προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την πραγματική διάταξη των φωτογραφικών αισθητήρων, καθώς και τον αριθμό τους.

Ως δευτερεύουσα σημείωση, θυμηθείτε ότι με τα Huawei P40 και P40 Pro, οι μπαταρίες γραφενίου που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ενεργειακή πυκνότητα και ταχύτερη ταχύτητα φόρτισης θα πρέπει να κάνουν το ντεμπούτο τους ενώ για το νέο SoC HiSilicon Kirin 1020, που λέγεται ότι είναι 50% πιο ισχυρό από το τρέχον Kirin 990, ίσως χρειαστεί να περιμένουμε το Mate 40s.

VIA FONTE