Τα 5 καλύτερα παιχνίδια Android για το Νοέμβριο του 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Καλώς ήρθατε στα κορυφαία 10 καλύτερα παιχνίδια Android του Νοεμβρίου 2019. Πλησιάζει το τέλος του έτους αλλά και το κρύο του χειμώνα. Γιατί να μην καθίσετε δίπλα στο τζάκι, το smartphone στο χέρι σας, για να περάσετε τα μεγάλα βράδια παίζοντας ζεστά, ενώ το χιόνι καλύπτει πόλεις και εξοχή με το άσπρο παλτό του; Εάν η ιδέα σας δελεάσει, ανακαλύψτε την επιλογή μας.

Ο χειμώνας είναι η ιδανική στιγμή για να παίξετε στο smartphone σας. Είναι κρύο έξω και ακόμη και η γωνιά του υπολογιστή ή της κονσόλας σας αρχίζει να παγώνει. Βιάσου να καταφύγεις κοντά στο τζάκι ή στο ψυγείο και να φέρεις το smartphone σου σε μια περιπέτεια βιντεοπαιχνιδιών. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την καταπραϋντική ατμόσφαιρα, εδώ είναι τα 10 καλύτερα παιχνίδια Android που κυκλοφόρησαν τον Νοέμβριο του 2019.

Call of Duty Mobile

Πρόσφατα έφτασε στο Google Play Store, το Call of Duty Mobile έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους σκοπευτές FPS (πρώτου προσώπου) στο κινητό. Πολύ παρόμοια με την έκδοση στην κονσόλα και τον υπολογιστή, ο τίτλος προσφέρει μια λειτουργία Battle Royale και δανείζεται όπλα, χαρακτήρες και στοιχεία από συγκεκριμένα επεισόδια, συμπεριλαμβανομένων των Black Ops και του Modern Warfare. Ωστόσο, το παιχνίδι είναι χτισμένο γύρω από μια 100% αυθεντική ιστορία.

google play store

Διαγωνισμός Marvel of Champions

Είστε λάτρης του παιχνιδιού σε στυλ Tekken και οπαδός των υπερήρωων; Το Marvel Contest of Champions είναι το τέλειο παιχνίδι για εσάς. Παρά τα σχετικά περιορισμένα χειριστήρια και εντολές του, το παιχνίδι καταφέρνει να αναπαράγει λαμπρά τις αισθήσεις μιας πραγματικής μάχης στην κονσόλα. Θα παίξετε ως λατρευτικοί χαρακτήρες όπως οι Spider-Man, Hulk, Iron Man ή Wolverine. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε συμμαχίες, να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας και να κάνετε στρατηγική.

google play store

Περιήγηση Mario Kart

Πραγματικά προσγειώθηκε σε Android και iOS, το Mario Kart Tour είναι ένα διασκεδαστικό δωρεάν παιχνίδι αγώνων. Ο τίτλος σας επιτρέπει να σχεδιάσετε από τριάντα περίπου δημοφιλείς χαρακτήρες από το σύμπαν του Super Mario. Για να φτάσετε πρώτα στη γραμμή τερματισμού, επιτρέπονται όλες οι λήψεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρίξετε επικίνδυνες μπανάνες στον ανταγωνισμό σας. Το παιχνίδι είναι πολύ παρόμοιο με αυτό της κονσόλας. Προς το παρόν, το Mario Kart Tour δεν διαθέτει λειτουργία πολλών παικτών. Στη συνέχεια, θα αντιμετωπίσετε απλά bots.

google play store

Τζάκι

Αυτό το παιχνίδι καρτών και στρατηγικής που αναπτύχθηκε από την Blizzard λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Warcraft. Το Hearthstone σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια τράπουλα, μια επιλογή από 30 φύλλα, αποτελούμενα από διαφορετικά είδη πλάσματος για να ανταγωνιστείτε άλλους παίκτες σε τουρνουά. Μόλις κατασκευαστεί, αυτό το κατάστρωμα είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες. Πολλές επεκτάσεις σάς επιτρέπουν να ανανεώνετε το παιχνίδι τακτικά, ώστε να μην βαρεθείτε, συμπεριλαμβανομένων των Raiders of Uldum και Awakening Shadows τους τελευταίους μήνες.

google play store

The Elder Scrolls – Blades

Το Bethesda Game Studio προσφέρει ένα αποτελεσματικό παιχνίδι εξερεύνησης μπουντρούμι εδώ. Σε αυτήν την αναθεωρημένη δράση-RPG, παίζετε ως ελίτ πράκτορας της αυτοκρατορίας που εξαναγκάζεται σε εξορία. Ο φυγάς θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτούς τους εχθρούς ενώ ξαναχτίζει την πατρίδα του. Αυτή η έκδοση Android έχει ένα αποκλειστικό σενάριο ειδικά σχεδιασμένο για την πλατφόρμα για κινητά.

google play store

Και εκεί το έχετε, τώρα έχετε τους τίτλους που δεν πρέπει να χάσετε στο Android! Μια εξαιρετική επιλογή που σίγουρα θα σας κάνει να περάσετε το χρόνο πριν από τις διακοπές! Τι πιστεύετε για αυτήν την επιλογή παιχνιδιών; Ποιο σε πειράζει περισσότερο; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.