Τα κανάλια Canal + προσφέρονται στα Freeboxes, η Orange αρνείται να πληρώσει Altice-SFR, η Microsoft προσφέρει ενημερώσεις των Windows 7, ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Τα κανάλια Canal + διατίθενται δωρεάν στα Freeboxes έως την 1η Σεπτεμβρίου 2019, η Orange αρνείται να πληρώσει το Altice-SFR για να μεταδώσει τα κανάλια της σε Liveboxes, η Microsoft προσφέρει δωρεάν ενημερώσεις για ένα έτος σε συγκεκριμένους χρήστες των Windows 7… On καταγράφει πρόσφατα νέα.

Πολύ απασχολημένος απολαμβάνοντας τον ήλιο πριν από την επικείμενη επιστροφή στο σχολείο ή ανακαλύπτοντας τα τελευταία νέα από τον κατάλογο Netflix, (συμπεριλαμβανομένης της τρίτης σεζόν των 13 λόγων για τους οποίους), δεν θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε τα νέα μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε τι χάσατε.

Freebox: όλα τα κανάλια Canal + διατίθενται δωρεάν έως την 1η Σεπτεμβρίου 2019

Η Free ανακοινώνει ότι όλα τα κανάλια Canal + είναι διαθέσιμα χωρίς κρυπτογράφηση για τους συνδρομητές Freebox μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. Η προσφορά καθιστά δυνατή τη δοκιμή του περιεχομένου των καναλιών συνδρομητικής τηλεόρασης για σχεδόν μια εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων Canal + Cinema, Canal + Series και Canal + Décalé. Μπορείτε να ανακαλύψετε ταινίες όπως X-Men: The Beginning και Jonny English τις επόμενες μέρες.

Ανάγνωση: Δωρεάν κανάλια Canal διατίθενται δωρεάν στα Freeboxes

BFM TV, RMC: όπως το Free, το Orange αρνείται να πληρώσει το Altice-SFR

Η σύμβαση μετάδοσης μεταξύ Orange και Altice για τα κανάλια BFM και RMC λήγει τον Σεπτέμβριο του 2019. Όπως η Iliad, μητρική εταιρεία της Free, ο κατεστημένος φορέας αρνείται “Για να πληρώσετε για ένα δωρεάν σήμα καναλιού DTT που δεν παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας”. Η Altice-SFR αναμένεται να διαπραγματευτεί με την Orange πριν εξετάσει το ενδεχόμενο να μειώσει τα κανάλια της.

Ανάγνωση: Το πορτοκαλί έχει το ίδιο μήκος κύματος με το Free σχετικά με BFM και RMC

Windows 7: Η Microsoft προσφέρει δωρεάν ενημερώσεις έως το 2021 σε ορισμένους χρήστες

Από τις 14 Ιανουαρίου 2020, δεν θα υπάρχουν πλέον δωρεάν ενημερώσεις για τα Windows 7. Η Microsoft προσφέρει στους επιχειρηματικούς πελάτες πληρωμένες ενημερώσεις έως το 2023. Πρόσφατα, η αμερικανική εταιρεία αποφάσισε επίσης να προσφέρει ένα έτος Δωρεάν υποστήριξη για πελάτες Windows E5, Microsoft 365 E5 και Government E5. Επομένως, θα λάβουν ενημερώσεις μέχρι τον Ιανουάριο του 2021. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, θα πρέπει να πληρώσουν 50 $ για κάθε υπολογιστή που πρέπει να λαμβάνει ενημερώσεις των Windows 7.

Διαβάστε: Windows 7 – Η Microsoft προσφέρει δωρεάν ενημερώσεις για ένα έτος σε ορισμένους πελάτες