Τα καλύτερα παιχνίδια μάχης στο Android: η επιλογή μας για το 2020

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 22 Απριλίου 2020 στις 15 ώρες και 18 λεπτά

Ποια είναι τα καλύτερα παιχνίδια μάχης στο Android; Συχνά φορές, πρέπει να κάνουμε τα νεύρα μας σε κάτι. Εάν για μερικούς, οι εντάσεις ηρεμούνται από το σπάσιμο των φυσαλίδων, άλλοι προτιμούν να στείλουν έναν καλό fricassee των αρθρώσεων στη γνάθο κάποιου… ουσιαστικά φυσικά, σε ένα παιχνίδι μάχης. Εδώ είναι η επιλογή 2020 για Android.

Έχουμε δημιουργήσει λίγο επιλογή από τα καλύτερα παιχνίδια μάχης android να ανακαλύψουν ή να ανακαλύψουν ξανά το 2020. Τα νέα προϊόντα ήταν σπάνια τα τελευταία χρόνια, αλλά οι οπαδοί της μάχης είναι πιστοί σε μια καλή βάση τίτλων αφιερωμένων στην τέχνη της Brawl με πρωτεύουσα B, όπως το Bourrin. Κάντε δρόμο για ορισμένα βασικά παιχνίδια.

6 καλύτερα παιχνίδια μάχης στο Android

Αδικία 2

Η σειρά NetherRealm Injustice δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Η κινητή έκδοση του παιχνιδιού μάχης παραμένει μια από τις καλύτερες επιτυχίες του είδους στο Android με εξαιρετικά γραφικά και μηχανικούς που είναι σίγουρα λιγότερο ολοκληρωμένοι από ένα καλό παιχνίδι μάχης στην κονσόλα, αλλά αρκετά διασκεδαστικό στην οθόνη αφής.

Το Injustice 2 είναι ένα must-see για τους λάτρεις του DC Universe. Απελευθερώστε τη μαχητική δύναμη των αγαπημένων σας υπερήρωων ή κακοποιών σε μάχες 1v1 ή 3v3 καθώς χτίζετε την ομάδα των ονείρων σας. Είναι ένας έξυπνος συνδυασμός παιχνιδιού μάχης και RPG. Οι χαρακτήρες σας προχωρούν στην περιπέτεια και αποκτούν ειδικές δυνάμεις.

android-google-play

Θανάσιμη Μάχη

Πώς να παρουσιάσω Θανάσιμη Μάχη στους αρχάριους του είδους … Ιστορικά μιλώντας, είναι μια αναφορά από την άποψη των ψηφιακών γραφικών της και δεν σχεδιάζεται, αλλά αυτό που θα θυμόμαστε το έπος, είναι από το εξαιρετικά μυστικά πλάνα, θάνατοι ότι το κινητό της Mortal Kombat φέρνει smartphone.

Το παιχνίδι παρουσιάζει πολύ καλά γραφικά και κινήσεις πιστά στις ιστορικές αισθήσεις του franchise με το πρόσθετο μπόνους χαρακτήρων από την έκδοση της κονσόλας του Mortal Kombat 11. Δημιουργήστε την ομάδα των πολεμιστών του Mortal Kombat και αγωνιστείτε για να κερδίσετε εμπειρία, νέα ειδικές επιθέσεις και ισχυρά αντικείμενα.

android-google-play

Ο βασιλιάς των μαχητών ALLSTAR

Αναπτύχθηκε από την Netmarble και δημοσιεύθηκε από την SNK, το King of Fighters Allstar είναι η τελευταία προσθήκη στο θρησκευτικό έπος που κυκλοφόρησε σε Android και iOS. Συγκεντρώνει όλους τους χαρακτήρες της σειράς, από το KOF ’94 έως το KOF 14. Το καστ αποτελείται από περισσότερους από 200 πρωταγωνιστές και όπως και οι προηγούμενοι τίτλοι στην επιλογή μας, είναι ένα παιχνίδι μάχης τύπου RPG με εξαιρετικά γραφικά και εύχρηστα χειριστήρια.

Προσφέρονται διαφορετικοί τρόποι παιχνιδιού: ανταγωνιστείτε παίκτες από όλο τον κόσμο σε αρένες, πρωταθλήματα και τουρνουά, crossover events με άλλα franchise… Το King of Fithers Allstar περιλαμβάνει αγορές εντός εφαρμογής, αλλά μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτές και να εξελιχθείτε με τον δικό σας ρυθμό χωρίς θέρμανση της πιστωτικής κάρτας.

android-google-play

Street Fighter IV Champion Edition

Τι αξίζει το Street Fighters IV στο κινητό; Η έκδοση Android κυκλοφόρησε το 2018 σε μια έκδοση Champions Edition που προσφέρει 32 μαχητές και παιχνίδι που ταιριάζει καλύτερα σε οθόνες αφής. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε έναν ελεγκτή Bluetooth για περισσότερη άνεση χωρίς να βρείτε το ίδιο βάθος συνδυασμών με την κονσόλα. Το παιχνίδι προσφέρει διαφορετικούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας ενός παίκτη, λειτουργίες arcade και επιβίωση στο οποίο θα αλυσίδες αγώνες.

Αυτό που αξίζει το Street Fighters IV δεν είναι δωρεάν. Η βασική έκδοση είναι πολύ περιορισμένη και πρέπει να αγοράσετε την πλήρη έκδοση στα 5,50 € για να ξεκλειδώσετε όλες τις λειτουργίες και τους χαρακτήρες που μπορούν να αναπαραχθούν.

Θαυμάστε τον μελλοντικό αγώνα

Οι υπερήρωες της Marvel γνωρίζουν ότι έχουν την ακτή και παίρνουν την ευκαιρία να καταλάβουν λίγο σε όλες τις πλατφόρμες παιχνιδιών, το Android δεν μπορούσε να ξεφύγει. Βρίσκεστε σε έναν ανοιχτό κόσμο να πολεμήσουμε σε αυτό το σύμπαν όπου η δράση είναι πανταχού παρούσα.

Διαμορφώστε την ομάδα σας με βάση τους Avengers, είτε είναι Captain America, Iron Man, Hulk, Black Panther, X-Men, Spider-Man ή the Guardians of the Galaxy. Υπάρχουν περισσότεροι από 200 χαρακτήρες MARVEL. Συγκεντρώστε την ομάδα σας και συμμετάσχετε σε δράση PvP για πολλούς παίκτες σε αυτό το παιχνίδι πολέμου RPG.

Google Play

EA Sports UFC

Επειδή δεν είναι μόνο καράτε στη ζωή, υπάρχει και το UFC. Αυτό το παιχνίδι υπογεγραμμένο Electronic Arts θα σας επιτρέψει να μπείτε στην αρένα και το πρόσωπο τα μεγαλύτερα ονόματα στο MMA. Από λακτίσματα έως λαβές στο έδαφος, ξεκλειδώστε ειδικές κινήσεις για καθέναν από τους 70 χαρακτήρες που περιλαμβάνονται.

android-google-play

συμπέρασμα

Εδώ είναι αυτό που θα μπορούσαμε να αφαιρέσουμε από τα καλύτερα παιχνίδια μάχης Android. Τι πιστεύετε ότι είναι τα κλασικά αγαπημένα στο Android; Ενημερώστε μας μέσω των σχολίων!