Ταχύτητες Netflix Νοέμβριος 2019: Το Free εξακολουθεί να πέφτει στην τελευταία θέση

Ταχύτητες Netflix Νοέμβριος 2019: Το Free εξακολουθεί να πέφτει στην τελευταία θέση

Οι ταχύτητες Netflix για το Νοέμβριο του 2019 είναι πλέον διαθέσιμες. Μετά από αρκετούς μήνες στην προτελευταία θέση, ακριβώς μπροστά από το SFR, το Free έρχεται μια είδηση ​​για πτώση στο κάτω μέρος της κατάταξης. Επιπλέον, οι Orange, Bouygues Télécom και SFR THD συνεχίζουν να προχωρούν.

Αυτή τη Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου, η Netflix ανέβασε το πέπλο στον δείκτη των μέσων ταχυτήτων που προσέφεραν οι Γάλλοι πάροχοι. Στο νούμερο 1, βρίσκουμε χωρίς έκπληξη SFR THD με μέση ταχύτητα 4,30 Mbits / s, από 4,24 Mbits / s τον περασμένο μήνα. Παρά την ελαφρά πτώση τους προηγούμενους μήνες, ο χειριστής της κόκκινης πλατείας συνεχίζει να αυξάνεται.

Στη δεύτερη θέση, βρίσκουμε για άλλη μια φορά Bouygues Télécom με μέση ταχύτητα 3,78 Mbits / s, σε σύγκριση με τον Οκτώβριο (3,80 Mbits / s). Ο ISP έχει σταματήσει για αρκετούς μήνες. Τον Ιούνιο, η Bouygues προσέφερε ταχύτητα 3,82 Mbits / s.

Ως συνήθως, Ο πορτοκαλί παίρνει την τρίτη θέση της τάξης. Ο κατεστημένος χειριστής προσφέρει μέση ταχύτητα 3,75 Mbits / s, ελαφρώς αυξημένη σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα (3,72 Mbits / s). Τους τελευταίους μήνες, το FAI σημείωσε σταθερή ανάπτυξη.

Η SFR κλέβει την τέταρτη θέση από το Free

Στην τέταρτη θέση, βρίσκουμε αυτή τη φορά SFR ADSL. Με τη μέση ταχύτητα 3,40 Mbits / s, ο χειριστής με την κόκκινη πλατεία κατάφερε να εξαγάγει τον αντίπαλό του Δωρεάν. Το SFR ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή του ανάπτυξη. Τον περασμένο μήνα, η μέση ταχύτητα του Netflix που παρατηρήθηκε δεν ξεπέρασε τα 3,22 Mbits / s.

Υπό αυτές τις συνθήκες, Το Free υποβιβάζεται για άλλη μια φορά στην τελευταία θέση στην κατάταξη. Ο χειριστής οφείλει ειδικά την πτώση του στην απροσδόκητη αύξηση του SFR ADSL. Επιπλέον, η μέση ταχύτητα που παρατηρήθηκε στο Free αυξήθηκε ελαφρά τον Νοέμβριο και έφτασε τα 3,39 Mbits / s, έναντι μόλις 3,35 Mbits / s τον Οκτώβριο. Είναι πολύ περισσότερο από ό, τι στην αρχή του έτους.

Πηγή: Netflix ISP Speed ​​Index