Ταχύτητες Netflix Ιούλιος 2019: Δωρεάν επιστροφή στο SFR

Ταχύτητες Netflix Ιούλιος 2019: Δωρεάν επιστροφή στο SFR

Μετατόπιση. ο 13 Αυγ 2019 στις 13 ώρες και 53 λεπτά

Διατίθενται ταχύτητες Netflix για τον Ιούλιο του 2019 στη Γαλλία. Τον τελευταίο μήνα, όλοι οι Γάλλοι φορείς έχουν προχωρήσει, με εξαίρεση το SFR. Ο ελεύθερος κατόρθωσε ακόμη και να κλέψει την 4η θέση στο βάθρο από τον χειριστή στην κόκκινη πλατεία. Μετά από μήνες στην τελευταία θέση, το Free ανακάμπτει.

Όπως κάθε μήνα, το Netflix έχει δημοσιεύσει τον κατάλογο των μέσων ταχυτήτων που προσφέρουν οι Γάλλοι πάροχοι. Στην κορυφή της λίστας, βρίσκουμε για άλλη μια φορά SFR THD με μέση ταχύτητα 4,27 Mb / s, μια απότομη αύξηση σε σύγκριση με τον περασμένο Ιούνιο (4,11 Mb / s). Αυτή είναι η καλύτερη εξέλιξη του μήνα.

Διαβάστε επίσης: εδώ είναι οι καινοτομίες του καταλόγου Netflix τον Αύγουστο του 2019

Ταχύτητες Netflix τον Ιούλιο του 2019: Δωρεάν υποβαθμίζει το SFR στην τελευταία θέση, ανακαλύψτε τη σύγκριση

Στη δεύτερη θέση, βρίσκουμε χωρίς έκπληξη Bouygues Telecom με μέσο όρο 3,82 Mb / s αυτόν τον μήνα, έναντι 3,68 Mb / s τον περασμένο Ιούνιο. Μετά από μήνες παρακμής, το FAI βρίσκει τα χρώματα του. Η τηλεπικοινωνία κατάφερε να ξεπεράσει τη μέση ταχύτητα που παρατηρήθηκε στην αρχή του έτους (για παράδειγμα 3,77 Mb / s τον Μάρτιο). Πορτοκάλι Για άλλη μια φορά κέρδισε από την 3η θέση στην κατάταξη με 3,55 Mb / s, ελαφρώς αυξημένη σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2019.

Αυτο το μηνα, Ελεύθερος κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση στην κατάταξη με μέση ταχύτητα 3,24 Mb / s, αύξηση 0,12 Mb / s από τον προηγούμενο μήνα. Αυτό είναι πολύ περισσότερο από ό, τι τους προηγούμενους μήνες. Μετά από μια απότομη πτώση τον Μάρτιο, το FAI κατάφερε τελικά να ενταχθεί στο κορυφαίο κουαρτέτο.

Δωρεάν, επομένως υποβιβασμοί SFR ADSL στην τελευταία θέση του βάθρου. Ο χειριστής στην κόκκινη πλατεία απολαμβάνει μέση ταχύτητα 3,17 Mb / s τον Ιούλιο, έναντι 3,20 Mb / s τον Ιούνιο. Ως υπενθύμιση, ο Free είχε ήδη ξεπεράσει το SFR τον περασμένο Ιανουάριο πριν καταρρεύσει στην πέμπτη και τελευταία θέση στην κατάταξη τον Μάρτιο.

Πηγή: Netflix ISP Speed ​​Index