Ταχύτητα δοκιμής iPhone 11 Pro: το iPhone XS είναι πολύ πιο γρήγορο από το νέο iPhone

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το iPhone 11 Pro πήρε το iPhone XS και το iPhone X σε μια δοκιμή ταχύτητας και δεν είναι το νέο μοντέλο που κερδίζει την ταχύτερη δοκιμή. Το iPhone 11 Pro κτυπήθηκε από το iPhone XS που χρειάστηκε 28 δευτερόλεπτα λιγότερο για να ξεκινήσει μια σειρά εφαρμογών. Η διαφορά είναι σημαντική δεδομένου ότι το νέο SoC A13 είναι 20% πιο ισχυρό. Το iPhone X, όσον αφορά, αφήνεται λογικά πίσω από τα δύο πιο πρόσφατα μοντέλα.

Η ταχύτητα με την οποία ξεκινούν οι εφαρμογές είναι ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια για την εμπειρία του χρήστη. YouTuber Όλα όσα έκανε το Apple Pro δοκιμασία ταχύτητας προκειμένου να μετρηθεί η απόδοση του iPhone 11 Pro σε σύγκριση με το iPhone XS αλλά και με το iPhone X. Ακολουθούν τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας και των τριών iPhone.

Το iPhone 11 Pro είναι πιο αργό από το iPhone XS

Η δοκιμή ταχύτητας συνίστατο στη διαδοχική έναρξη μιας σειράς εφαρμογών. Ο χρόνος που χρειάστηκε κάθε ένα από τα iPhone ήταν αυστηρά χρονομετρημένος. Η ταχεία δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις. Ο πρώτος γύρος δοκίμασε την ακατέργαστη ταχύτητα των iPhone 11 Pro, iPhone XS και iPhone X κατά την πρώτη εκκίνηση των εφαρμογών. Οι ίδιες εφαρμογές ξαναρχίστηκαν μετά την ανάδειξη της ικανότητας των τριών iPhone να χρησιμοποιούν μνήμη για να επανεκκινήσουν τις εφαρμογές γρηγορότερα.

Για τον πρώτο γύρο, το iPhone X έχει λογικά μείνει πίσω από τα πιο πρόσφατα μοντέλα. Το iPhone 11 Pro έρχεται στην πρώτη θέση, αλλά μόλις 1 δευτερόλεπτο μπροστά από το iPhone XS. Στο τέλος του δεύτερου γύρου, το iPhone XS έφτασε και μάλιστα κατάφερε να διατηρήσει ένα κενό 28 δευτερολέπτων στο iPhone 11 Pro. Αυτό μεταφράζεται σε καλύτερο XS στη διατήρηση των εφαρμογών στη μνήμη για την επανέναρξη τους πιο γρήγορα. Στην πραγματικότητα έχει ολοκληρώσει τις δύο φάσεις του ταχύτερου τεστ από 5 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα. Το νέο iPhone 11 Pro έχει βάλει 5 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα. Όσο για το iPhone X, πέτυχε χρόνο 7 λεπτών και 27 δευτερολέπτων.

Αυτή η απόδοση του iPhone 11 Pro παραμένει ένα μυστήριο, δεδομένου ότι το τσιπ Apple A13 λέγεται ότι είναι 20% πιο ισχυρό. Υπενθυμίζοντας, το iPhone 11 Pro και το iPhone XS μοιράζονται την ίδια ποσότητα μνήμης RAM 4 GB. Αυτός δεν είναι ο παράγοντας που εξηγεί τη διαφορά στην απόδοση μεταξύ των δύο μοντέλων. Όλα οδηγούν στο να πιστεύουν ότι το πρόβλημα προέρχεται από το iOS 13.0 το οποίο προφανώς έχει αρνητικό αντίκτυπο στην απόδοση του iPhone 11 Pro ενώ περιμένει τις επόμενες ενημερώσεις.