Σφάλμα Destiny 2 με επεξεργαστές Ryzen 3000, η ​​AMD αποκρίνεται

Phonandroid : actu Android et High-tech

12 Ιουλίου 2019 ενημέρωση

Η AMD ανταποκρίθηκε σε σφάλματα που αντιμετώπισε το Destiny 2 με τα Ryzen 3000 CPY. ” Η AMD δεσμεύεται να προσφέρει τις πιο απαιτητικές εμπειρίες παιχνιδιού με τα προϊόντα AMD Ryzen και AMD Radeon. Η AMD γνωρίζει τις πρόσφατες αναφορές για το παιχνίδι Destiny 2 και τους τελευταίους επεξεργαστές Ryzen τρίτης γενιάς. Συνεργαζόμαστε στενά με την Bungie για να το διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό για να επιτρέψουμε στους παίκτες να απολαμβάνουν πλήρως το παιχνίδι σε πλατφόρμες AMD » ανακοινώνει την εταιρεία σε δελτίο τύπου.

Οι παίκτες Destiny 2 που έχουν αλλάξει σε Ryzen 3000 CPU που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από την AMD είναι πολυάριθμοι για να αναφέρουν μεγάλα προβλήματα με τη νέα γενιά των επεξεργαστών της μάρκας. Για μερικούς, το παιχνίδι απλά δεν λειτουργεί. Τα παράπονα αφορούν μόνο το περίφημο FPS μέχρι στιγμής, αλλά δεν είναι σαφές εάν άλλα παιχνίδια ενδέχεται να αντιμετωπίσουν παρόμοια προβλήματα, δεδομένου ότι το Ryzen 3000 είναι διαθέσιμο μόνο για 3 ημέρες.

Φέτος περισσότερο από ποτέ, η AMD μείωσε το χάσμα μεταξύ της και της Intel στην αγορά επεξεργαστών. Η τρίτη γενιά Ryzen 3000 κυκλοφόρησε στις 7 Ιουλίου, με τον 12 πυρήνα Ryzen 9 3900X οπλισμένο με την αρχιτεκτονική Zen 2. Κορυφαία λίστα. Αυτές οι CPU συνοδεύουν τις νέες κάρτες γραφικών της σειράς Radeon 5700 που ανταγωνίζονται τα νέα RTX 20s. Σούπερ από τη Nvidia. Η AMD κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες στο τμήμα παιχνιδιών, αλλά για Πεπρωμένο 2, η ευχαρίστηση της μετάβασης σε μια νέα διαμόρφωση αμαυρώνεται από ανησυχίες με τους νέους επεξεργαστές από το χυτήριο της Santa Clara.

Το Destiny 2 δεν λειτουργεί με επεξεργαστές AMD Ryzen 3000

Πολλοί παίκτες του Destiny 2 που έχουν εγκαταστήσει οποιοδήποτε από τα Επεξεργαστές Ryzen 3000 series διαμαρτύρονται για την αδυναμία εκκίνησης του παιχνιδιού. Μικρές μεμονωμένες καταγγελίες, το πρόβλημα τίθεται τώρα από πολλούς παίκτες στο Reddit όπως και στα φόρουμ του Bungie, του στούντιο προγραμματιστών. Σε απάντηση σε ένα από αυτά τα παράπονα, το στούντιο αντέδρασε με ένα λακωνικό μήνυμα: ” Ευχαριστούμε για την αναφορά σας. Θα ξεκινήσουμε περαιτέρω έρευνα για αυτό το ζήτημα.

Διαβάστε επίσης : Το Destiny 2 και η πολλαπλή πλατφόρμα αποθηκεύουν στο πρόγραμμα Google Stadia

Ενώ περιμένουμε άλλες επίσημες εξηγήσεις, δεν γνωρίζουμε προς το παρόν περισσότερο, εκτός από το ότι το chipset X570 μπορεί ήδη να αποκλειστεί, καθώς το ίδιο πρόβλημα προκύπτει με το X470. Τέλος, υπάρχει μόνο το Destiny 2 που φαίνεται να έχει προβλήματα με τους νέους επεξεργαστές Ryzen 3000. Δεν έχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα που σχετίζεται με άλλα παιχνίδια.