Συνέδριο Galaxy Note 10: πώς να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της Samsung από τις 10 μ.μ.

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Ιανουαρίου 2020 στις 16 ώρες και 11 λεπτά

Η μάρκα Samsung έχει σηκώσει το πέπλο στη δέκατη έκδοση του Galaxy Note. Μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους, σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα νέα smartphones της γραφίδας.

Η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy Note 10 σε ένα συνέδριο Unpacked στη Νέα Υόρκη. Είναι προφανώς δυνατό να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ζωντανά στον Ιστό. Για αυτό, μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 από τις 10 μ.μ.

Είμαστε επιτέλους εκεί! Η Samsung θα σηκώσει επιτέλους το πέπλο στο νέο smartphone high-end, το Galaxy Note 10. Φέτος, ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας αποφάσισε να χωρίσει αυτή τη νέα γενιά σε δύο εκδόσεις: ένα τυπικό Note 10 και ένα μεγαλύτερο Note 10+. και πιθανώς πιο ισχυρό. Οι δύο συσκευές είναι βελτιωμένες με μια τεράστια οθόνη OLED Infiny-O, όπως τα Galaxy S10 που κυκλοφόρησαν στις αρχές του έτους, αρκετοί αισθητήρες φωτογραφιών στο πίσω μέρος και ένα Exynos SoC από τη Samsung.

Galaxy Note 10: πώς να παρακολουθήσετε το συνέδριο Samsung Unpacked ζωντανά στο Phonandroid

Δεν προκαλεί έκπληξη, η Samsung προσφέρει να παρακολουθήσει την εκδήλωση ζωντανά στον ιστότοπό της καθώς και στη σελίδα της στο Facebook. Προφανώς, η παρουσίαση θα μεταδοθεί επίσης στο YouTube μέσω του επίσημου λογαριασμού της μάρκας (παρακάτω). Για να μην χάσετε τίποτα από αυτό το συνέδριο, συνάντηση στις 7 Αυγούστου 2019 στις 10 μ.μ.s (ώρα ηπειρωτικής Γαλλίας) σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους.

Τέλος πάντων, σας προσφέρουμε το βίντεο ζωντανής ροής της εκδήλωσης παρακάτω. Καλύψαμε επίσης την εκδήλωση μέσω ζωντανών ιστολογίων στα Γαλλικά, ώστε να μην χάσετε τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις. Θα βρείτε σε βάθος άρθρα και αναφορές για την εμβάθυνση του θέματος. Θα μεταδώσουμε και θα συζητήσουμε τις διάφορες ανακοινώσεις μαζί σας στη ροή μας στο Twitter. Αν μας ακολουθήσετε στο Facebook, σας συνιστούμε να διαβάσετε αυτό το άρθρο για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε κανένα από τα περιεχόμενά μας! Θα σε δω το βράδυ!

https://www.youtube.com/watch?v=iYCr4TPE0sc