Στην Apple, «5 στους 7 ασκούμενους» χρησιμοποιούν smartphone Android

Phonandroid : actu Android et High-tech

Πόσοι υπάλληλοι της Apple χρησιμοποιούν smartphone Android; Η απάντηση είναι σχεδόν κοντά στο μηδέν, αλλά μεταξύ των εκπαιδευομένων, τα smartphone που τροφοδοτούνται από το λειτουργικό σύστημα με το μικρό πράσινο ρομπότ είναι πολύ πιο συνηθισμένα από ένα iPhone.

Οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν από τον John Wu, έναν 23χρονο προγραμματιστή γνωστό ότι είναι ο εκδότης της εφαρμογής Magisk, μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις rooting Android. Τον περασμένο Μάιο, ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο Twitter ότι είχε κερδίσει ένα τετράμηνο συμβόλαιο ως ασκούμενος… όχι στην Google αλλά μάλλον στην Apple. Σε μια νέα έκδοση, εκφράζει την έκπληξή του που το βρήκε στο Apple Park, Τα smartphone Android είναι πολύ δημοφιλή στους ασκούμενους, ακριβώς το αντίθετο των υπαλλήλων της εταιρείας Cupertino που λογικά όλοι χρησιμοποιούν προϊόντα Apple.

Στην Apple, πολλοί ασκούμενοι χρησιμοποιούν smartphone Android

«Σήμερα ήμουν σε μια γιορτή που συγκέντρωσε τους ασκούμενους της Apple και κάθισα σε ένα τραπέζι για να συζητήσω. Τότε ανακάλυψα ότι 5 στα 7 άτομα (συμπεριλαμβανομένου μου) στην ομάδα χρησιμοποιούν smartphone Android », έγραψε στην ανάρτησή του. «Είδα ένα πλήθος ασκουμένων με Android! Δεν είναι τόσο σπάνια όσο νομίζουμε », επιβεβαιώνει έναν άλλο ασκούμενο στο νήμα σχολίων.

Αυτές οι πληροφορίες είναι ανέκδοτες αλλά η ανάγκη έκφρασης κρύβει μια πραγματικότητα την οποία ο Τζον Γου αναγνώρισε γρήγορα στα σχόλια: στην Apple, σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι χρησιμοποιούν προϊόντα… Apple. “Είμαι δέος όλων αυτών των Apple Watch, AirPods και άλλων προϊόντων της Apple που κυριολεκτικά έχουν όλοι στο Apple Park”. Είναι αυτονόητο …