Στερεοφωνικό ηχείο στο LG G6 χάρη στα δικαιώματα root

Στερεοφωνικό ηχείο στο LG G6 χάρη στα δικαιώματα root

Η καινοτομία του LG G6 Χάρη στη νέα του οθόνη και τις εξαιρετικές τεχνικές προδιαγραφές, καθώς και τον πολύ εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, το επέτρεψαν να θεωρηθεί μια από τις καλύτερες κορυφαίες σειρές φέτος.

Ομορφο Οθόνη QuadHD 18: 9 αλλά η παρουσία ενός μόνο ηχείου έχει απογοητεύσει τις προσδοκίες πολλών χρηστών. Αυτό δεν ήταν δίκαιο στην προβολή περιεχομένου πολυμέσων.

Στερεοφωνικός ήχος LG G6

Υπάρχει κάτι νέο. Ένας χρήστης με LG G6 del Φόρουμ XDA, nima0003, διαπίστωσε ότι ο στερεοφωνικός ήχος θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί μέσω αλλαγής στο σύστημα αρχείων. Αξιοποιώντας μια τροποποίηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εσωτερική κάψουλα σε συγχρονισμό με το κύριο ηχείο. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να έχετε δικαιώματα root για να μετονομάσετε ένα αρχείο στη διαδρομή συστήματος / etc (mixer_paths_tasha.xml στο mixer_paths_tasha.xml.bak) ή απλώς κατεβάστε ολόκληρο το αρχείο .xml και επικολλήστε το στο φάκελο.

[trovaprezzi prodotto=’Lg g6′]

Χάρη σε αυτήν την τροποποίηση είναι δυνατό να έχουμε ένα στερεοφωνικός ήχος το οποίο θα βελτιώσει την ποιότητα ήχου όταν παίζετε ή παρακολουθείτε βίντεο. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, θα σας παραπέμψουμε στο επίσημο νήμα στο XDA όπου θα βρείτε το απαραίτητο υλικό για την τροποποίηση.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ LG G6