Σημείωση 10 Galaxy: έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το PlayGalaxy Link, την υπηρεσία παιχνιδιών ροής

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Ιανουαρίου 2020 στις 16 ώρες και 29 λεπτά

Λίγες μέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του Galaxy Note 10, ανακαλύπτουμε νέες λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία παιχνιδιών ροής, το PlayGalaxy Link. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 οι χρήστες θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν τη νέα δυνατότητα παιχνιδιού.

Παρά το αυξανόμενο ενδιαφέρον για gaming για κινητά, η Samsung δεν ακολούθησε τη λειτουργία PlayGalaxy Link όταν εισήγαγε το Galaxy Note 10. Δεν μπορούσαμε καν να προσδιορίσουμε ακριβώς ποια πλεονεκτήματα είχε αυτή η υπηρεσία. Ενώ TechCrunch αποκαλύπτει το δικό του διαθεσιμότητα από το πρώτο εξάμηνο του Σεπτεμβρίου, ανακαλύπτουμε με περισσότερες λεπτομέρειες πώς θα λειτουργήσει αυτή η υπηρεσία.

PlayGalaxy Link: Παίξτε τα παιχνίδια του υπολογιστή σας στο Galaxy Note 10

Στο κανάλι του στο Youtube, η Samsung Korea μας λέει αυτό το PlayGalaxy Link θα σας επιτρέψει να κάνετε ροή ενός παιχνιδιού υπολογιστή στο Note 10 ή το Note 10+ με μειωμένη καθυστέρηση. Οι χρήστες του PS4 γνωρίζουν την αρχή με την εφαρμογή PS4 Remote Play. Αναπτύχθηκε από την Parsec, μια εκκίνηση παιχνιδιών νέας Υόρκης, το PlayGalaxy Link θα είναι διαθέσιμο από μια εφαρμογή για λήψη σε Android και Windows 10.

Είναι συναρπαστικό για εμάς να είμαστε ο επιλεγμένος συνεργάτης για την παροχή τεχνολογίας ροής χαμηλού λανθάνοντος χρόνου που τροφοδοτεί την εφαρμογή PlayGalaxy Link. Αποδεικνύει περαιτέρω ότι η τεχνολογία αιχμής μας μπορεί να αποτελέσει τον πυρήνα κάθε προϊόντος ροής παιχνιδιών. Παρέχοντας το λογισμικό ροής υψηλού ρυθμού καρέ, εξαιρετικά χαμηλού λανθάνοντος χρόνου, μαζί με το ιδιόκτητο δίκτυό μας σε άλλες εταιρείες, ενισχύει την αποστολή μας να εκδημοκρατίσουμε την πρόσβαση στα παιχνίδια. – Benjy Boxer, CEO και συνιδρυτής της Parsec –

Με το Galaxy Note 10, οι χρήστες θα μπορούν επομένως να μεταδίδουν ροή PS4 (PS4 Remote Play), PC (PlayGalaxy Link) και σύντομα παιχνίδια Xbox χάρη σε μια συνεργασία που έχει υπογραφεί με τη Microsoft. Αρκετά για να καταστήσετε τη Samsung ένα σημείο αναφοράς για gaming smartphone; Δεν είμαι σίγουρος. Οι ανταγωνιστές της έχουν ήδη ξεκινήσει άλλα μεγαλύτερα έργα. Η Google ξεκίνησε το Stadia, την υπηρεσία παιχνιδιών συνεχούς ροής. Η Apple ανακοίνωσε την υπηρεσία συνδρομητικών παιχνιδιών Apple Arcade που διατίθεται σε smartphone, tablet, Mac και TV.

Πηγή: Techcrunch