Σημείωση 10+: Η Samsung κυκλοφορεί μια εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση Star Wars, υπάρχουν μόνο 190 στη Γαλλία!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 6 Μαΐου 2020 στις 15 ώρες και 52 λεπτά

Το Note 10+ δικαιούται μια εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση Star Wars που διατίθεται μόνο σε 190 αντίτυπα στη Γαλλία, από τις 10 Δεκεμβρίου 2019. Η συσκευασία περιέχει ένα κόκκινο και μαύρο smartphone με ένα αντίστοιχο δερμάτινο κέλυφος, ένα κόκκινο S-Pen, Το Galaxy Buds είναι κόκκινο και μαύρο και άλλες εκπλήξεις.

Η Samsung θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία από τις 10 Δεκεμβρίου 2019 μια ειδική έκδοση Star Wars του Galaxy Note 10+ για να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία του Star Wars: Η άνοδος του Skywalker18 Δεκεμβρίου.

Το smartphone είναι πλήρως εξατομικευμένο στα χρώματα του franchise: “Παραδίδεται σε ένα όμορφο κουτί, η ειδική έκδοση περιλαμβάνει ένα Galaxy Note 10+ σε χρώματα Star Wars με χώρο αποθήκευσης 256 GB, μια δερμάτινη θήκη που ταιριάζει, ένα αόρατο S Pen και Galaxy Buds καθώς και ένα μεταλλικό σήμα συλλέκτης, αλλά και μια αποκλειστική διεπαφή που συνδυάζει ταπετσαρίες, κινούμενα σχέδια, εικονίδια και ηχητικά εφέ »Η Samsung εξηγεί σε δελτίο τύπου.

Η έκδοση Star Wars θα είναι διαθέσιμη σε εξαιρετικά περιορισμένη ποσότητα: μόνο 190 αντίτυπα στη Γαλλία. Με άλλα λόγια, όλα είναι πιθανό να περάσουν τα πρώτα δευτερόλεπτα του ανοίγματος των πωλήσεων. Οι θαυμαστές που δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν ένα αντίγραφο στη Γαλλία, μπορούν επίσης να δοκιμάσουν την τύχη τους σε λίγες άλλες χώρες που θα προσφέρουν αυτήν την περιορισμένη έκδοση.

Η έκδοση Star Wars προσφέρεται επίσης στην ακόλουθη λίστα χωρών: Γερμανία, Αυστραλία, Νότια Κορέα, Δανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ισπανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Φινλανδία, Χονγκ Κονγκ, Νορβηγία, Ρωσία, Σουηδία, Τουρκία και Ηνωμένο Βασίλειο. Προς το παρόν, η Samsung δεν δίνει καμία τιμή. Τόσο πολύ, δεδομένου του μικρού αριθμού διαθέσιμων αντιγράφων, λέμε στους εαυτούς μας ότι όλα αυτά είναι περισσότερο μια επιχείρηση μάρκετινγκ για να επιτεθούν στις διακοπές του τέλους του έτους.

Διαβάστε επίσης: Φτηνά Samsung Galaxy Note 10 και Note 10+ – πού να τα αγοράσετε στην καλύτερη τιμή

Επιπλέον, εκτός από τη λειτουργία, η Samsung μόλις αποκάλυψε ένα νέο διαφημιστικό σημείο, το οποίο έχουμε συμπεριλάβει στο τέλος του άρθρου. Τι πιστεύετε για αυτήν την έκδοση Star Wars; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Samsung Galaxy note10 + Star Wars Special Edition