Σημείωση 10ε: Η Samsung θα λανσάρει ένα φθηνότερο μοντέλο για να ανταγωνιστεί το iPhone 11

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Samsung θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα φθηνότερο Samsung Galaxy Note 10: αυτό φαίνεται να δείχνει σε κάθε περίπτωση την εμφάνιση μιας νέας αναφοράς, SM-N770F. Η Samsung θα μπορούσε έτσι να ανταποκριθεί καλύτερα σε smartphone όπως το iPhone 11, το οποίο φαίνεται να κάνει μια αρκετά καλή αρχή.

Το έχουμε δει εδώ και αρκετές γενιές: οι κατασκευαστές τείνουν όλο και περισσότερο να διαφοροποιούν την κορυφή της γκάμας τους, να επιτυγχάνουν διαφορετικούς προϋπολογισμούς σε μια ολοένα και πιο ώριμη και κορεσμένη αγορά. Έτσι η Samsung, αφού εισήγαγε τα μοντέλα “Plus” στο Galaxy S, αποφάσισε να κάνει το ίδιο φέτος με το Note 10 και επομένως το Note 10+.

Σημείωση 10ε: Η Samsung θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα νέο, φθηνότερο μοντέλο

Η επιτυχία του iPhone 11 φαίνεται να έχει αποφασίσει τη Samsung να παρουσιάσει μια φθηνότερη έκδοση του Note 10 – όπως το S10e, και η οποία θα μπορούσε επομένως να ονομαστεί, φανταζόμαστε, το Galaxy Note 10e. Η ιδέα πίσω από αυτές τις εκδόσεις “e” στη Samsung είναι η ίδια με την Apple.

Μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος της πρότασης iPhone 11 έγκειται στην προσφορά σχεδόν όλων των λειτουργιών των πιο ακριβών παραλλαγών, αλλά με λίγες μόνο παραλείψεις (ουσιαστικά την οθόνη LCD αντί του OLED και έναν ελαφρώς μικρότερο αισθητήρα φωτογραφιών). λιγότερο ικανός). Όλα με πιο ποικίλα και ασαφή χρώματα, σχεδιασμένα για να προσελκύουν ένα ευρύτερο κοινό, και πάνω απ ‘όλα σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

Έτσι, η SamMobile εξηγεί ότι έχει ακούσει, μέσω μιας πηγής κοντά στη Samsung, ότι ένα μοντέλο με τον σειριακό αριθμό SM-N770F βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Ωστόσο, οι σειριακοί αριθμοί στη Samsung σχηματίζονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Και όλα τα μοντέλα Note 10 φέτος έχουν αριθμούς ενσωματωμένους σε αυτό το μοντέλο SM-N97xW.

Σύμφωνα με την Sammobile, ο αριθμός σειράς SM-N770F συγκρίνεται με άλλες ονοματολογίες που χρησιμοποιούνται για λιγότερο ακριβές συσκευές. Συγκεκριμένα, το δεύτερο “7” θα έδειχνε ότι μένουμε στη σειρά Note 10. Φυσικά έχουμε ακόμα κάποια εικασία σε αυτό το στάδιο.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Galaxy Note 10 – συμπαγής, αλλά εξίσου ελκυστική

Αλλά ένα τέτοιο μοντέλο που δίνει ένα πιο προσιτό σημείο εισόδου για το S-Pen και όλες οι συνεισφορές των Note 10 και Note 10+ φαίνεται καλή ιδέα να ενισχύσουν τις πωλήσεις αυτής της σειράς. Τι νομίζετε ? Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Πηγή: Sammobile