Σημείο αναφοράς για το iPhone 11: έκπληξη, ο ανταγωνισμός Android είναι ήδη KO!

Σημείο αναφοράς για το iPhone 11: έκπληξη, ο ανταγωνισμός Android είναι ήδη KO!

Το iPhone 11 επιδεικνύει όλη της τη δύναμη σε ένα σημείο αναφοράς που εμφανίστηκε στο Geekbench. Παρά τη μνήμη RAM 4 GB, ο διάδοχος του iPhone XR καταφέρνει να κυριαρχήσει σε όλο τον ανταγωνισμό Android, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου high-end της Samsung.

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2019, ένα νέο σημείο αναφοράς iPhone 11 έκανε μια αξιοσημείωτη εμφάνιση στον ιστότοπο συγκριτικής αξιολόγησης Geekbench. Τα σκορ που καταγράφηκαν είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά από αυτά του πρώτου δείκτη αναφοράς του iPhone 11 που παρουσιάστηκε στις αρχές του μήνα. Το iPhone 11 ανεβαίνει έτσι 5.472 σε μονό πυρήνα και 13.769 σε πολλαπλό πυρήνα για συνολικό σκορ 19.241.Αυτό είναι κάτι περισσότερο από τον προκάτοχό του, το iPhone XR. Είναι επίσης πολύ περισσότερο από το iPhone XS ή το iPhone XS Max, τα δύο κορυφαία της σειράς που κυκλοφόρησαν το 2018.

Διαβάστε επίσης: όλα για το iPhone 11

iPhone 11: ένα σημείο αναφοράς εμφανίστηκε στο Geekbench, ξεπερνά όλα τα smartphone Android

Το iPhone 11 καταφέρνει επίσης ξεπεράσει τον ανταγωνισμό Android. Σύμφωνα με το σημείο αναφοράς, ξεπερνά τις τελευταίες κυκλοφορίες της Samsung, όπως τα Galaxy S10 Exynos 9820, Galaxy S10 + Exynos 9820 και το US S10 με Snapdragon 855. Παρά τη μνήμη RAM 4 GB, το smartphone της Apple είναι ακόμα καλύτερο από το Galaxy Note 10+ με το Exynos 9825. Υπερβαίνει επίσης το Mate 20 Pro της Huawei και το Kirin 980 SoC, το P30 που ενισχύεται από την τεχνητή νοημοσύνη. Pro ή το Xiaomi Mi 9. Τέλος, προσφέρει εξαιρετική απόδοση πολύ υψηλότερη από το Google Pixel 3 XL. Ανακαλύψτε όλες τις βαθμολογίες στο τέλος του άρθρου.

Αυτές οι υψηλές επιδόσεις οφείλονται κυρίως στην ενσωμάτωση του A13 Bionic SoC. Είναι χαραγμένο σε 7nm, είναι εξοπλισμένο με 8,5 δισεκατομμύρια τρανζίστορ και ένα πιο αποτελεσματικό ζεύγος CPU / GPU από το A12 Bionic SoC, το οποίο είχε ήδη κάνει θαύματα στο iPhone XS και XR. Θα επιβεβαιώσουμε την καλή απόδοση του iPhone 11 σε μια μελλοντική δοκιμή. Σε κάθε περίπτωση, το νέο SoC της Apple θα πρέπει να πάρει σύντομα τα Kirin 990 και Snapdragon 865 (αναμένεται περίπου τον Δεκέμβριο). Θα επιτύχουν τα μελλοντικά smartphone Android σε ανταγωνισμό με iPhone; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.

σημείο αναφοράς iphone 11

Πηγή: Geekbench