Σας επιτρέπει πραγματικά η Nintendo να ανταλλάξετε τον παλιό διακόπτη με το νέο δωρεάν;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ανταλλάξτε τον παλιό διακόπτη Nintendo για τη νέα έκδοση, είναι δυνατόν; Αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου ισχυρίζονται ότι επωφελήθηκαν από μια τέτοια λειτουργία υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Στη συνέχεια, τα νέα διαδόθηκαν σαν πυρκαγιά. Αλλά τι είναι πραγματικά;

Ας το παραδεχτούμε, είναι κρίμα να αγοράσουμε ένα Nintendo Switch στα μέσα Ιουλίου και να μάθουμε λίγες μέρες αργότερα ότι η εταιρεία κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση με καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Για μερικούς πελάτες, αυτή η απογοήτευση δεν θα διαρκούσε πολύ, αφού η Nintendo είχε αποδεχτεί Ανταλλάξτε την παλιά έκδοση με τη νέα δωρεάν εφ ‘όσον η αγορά πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν από την ανακοίνωση της ενημέρωσης Switch. Για να επωφεληθείτε από αυτό, αρκεί να επικοινωνήσετε με την εταιρεία και να προσκομίσετε αποδεικτικά στοιχεία για την ημερομηνία αγοράς.

Δωρεάν αντικατάσταση του παλιού Switch: Η Nintendo ανταποκρίνεται στις φήμες

Στη ροή μηνυμάτων από ορισμένους πελάτες που δημοσιεύτηκαν στο Reddit, η Nintendo αρνείται τη φήμη σε ένα μήνυμα προς το The Verge. ” Δεν έχουμε ξεκινήσει προγράμματα ανταλλαγής για το Nintendo Switch. Διασφαλίζουμε ότι οι παίκτες αξιοποιούν στο έπακρο την κονσόλα τους. Και αν κάτι τους εμποδίζει να το πράξουν, τους προσκαλούμε να επισκεφθούν τη διεύθυνση http://support.nintendo.com για περαιτέρω βοήθεια ή επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας.

Αυτό διορθώνει το ρεκόρ και πλημμυρίζει τις ελπίδες χιλιάδων πελατών που βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση. Για όσους θα ήθελαν να αγοράσουν την φορητή κονσόλα τώρα ή στο εγγύς μέλλον, παρέχουμε έναν οδηγό για να βεβαιωθούμε ότι αγοράζετε το νέο Nintendo Switch και όχι το παλιό. Τελικά, η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο εκδόσεων είναι στο επίπεδο αυτονομίας, όχι χάρη σε μια νέα μπαταρία υψηλότερης χωρητικότητας, αλλά μάλλον σε μια βελτιωμένη έκδοση του επεξεργαστή που είναι πιο ενεργειακά αποδοτικός.

Και για εκείνους που θα ήθελαν μια φθηνότερη και 100% φορητή έκδοση, η εταιρεία προσφέρει τώρα το Switch Lite, πιο συμπαγές που προσφέρει επίσης καλύτερη αυτονομία.

Πηγή: The Verge