Πώς να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp σε υπολογιστή ή Mac

Phonandroid : actu Android et High-tech

Σας αρέσει το WhatsApp και το χρησιμοποιείτε πολύ συχνά στο κινητό σας; Τι γίνεται αν σας λέμε ότι είναι πλέον πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας WhatsApp σε υπολογιστή (Windows 10, Linux ή web) και Mac (macOS); Συνομιλήστε με αστραπιαία ταχύτητα με το πληκτρολόγιό σας, μοιραστείτε συνημμένα από την επιφάνεια εργασίας σας… σας εξηγούμε τα πάντα σε αυτό το γρήγορο σεμινάριο!

Αρχικά, WhatsApp είναι ένα εφαρμογή για κινητό : παρέχει μια πλούσια πλατφόρμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, όπως το iMessage για παράδειγμα, εκτός από το ότι λειτουργεί εξίσου καλά Android αυτό ios, είναι εντελώς δωρεάν, και end-to-end κρυπτογραφημένο τόσο στα δεδομένα του κινητού σας όσο και όταν το smartphone είναι συνδεδεμένο μέσω WiFi. Για αρκετό καιρό τώρα αυτή η εφαρμογή για κινητά συνοδεύτηκε από πελάτες για υπολογιστές και Mac και a έκδοση ιστού. Τι να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό WhatsApp του smartphone σας απευθείας στον υπολογιστή σας για αυξημένη άνεση.

Διαβάστε επίσης: WhatsApp – πώς να ξέρετε εάν έχετε αποκλειστεί από μια επαφή

Πώς να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp σε υπολογιστή με Windows

Γι’αυτό :

  • Λήψη και εγκατάσταση WhatsApp για Windows κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο
  • Κατά την εκκίνηση της εφαρμογής για πρώτη φορά, θα σας προσφέρει τη σάρωση ενός QR Code
  • Ανοίξτε το WhatsApp στο smartphone Android ή iPhone και σαρώστε τον κωδικό QR (μεταβείτε στο Ρυθμίσεις> WhatsApp Web / Desktop> Σάρωση QR Code)

Και εκεί πηγαίνετε! Τώρα μπορείτε να γράψετε μηνύματα και να στείλετε συνημμένα απευθείας από την επιφάνεια εργασίας των Windows!

WhatsApp: πώς να το χρησιμοποιήσετε σε Mac (macOS)

Αυτό είναι επίσης εξαιρετικά απλό:

  • Λήψη και εγκατάσταση WhatsApp για Mac κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο
  • Κατά την εκκίνηση της εφαρμογής για πρώτη φορά, θα σας προσφέρει τη σάρωση ενός QR Code
  • Ανοίξτε το WhatsApp στο smartphone Android ή iPhone και σαρώστε τον κωδικό QR (μεταβείτε στο Ρυθμίσεις> WhatsApp Web / Desktop> Σάρωση QR Code)

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp από την επιφάνεια εργασίας macOS.

WhatsApp: πώς να το χρησιμοποιήσετε σε υπολογιστή Linux ή με άλλο λειτουργικό σύστημα

Μην πανικοβληθείτε, υπάρχει και μια ακόμη πιο διαδικτυακή έκδοση πολλαπλών μορφών (εφ ‘όσον το λειτουργικό σας σύστημα σας επιτρέπει να προβάλλετε ιστοσελίδες):

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp από οποιοδήποτε μηχάνημα!

Προειδοποίηση : εάν στην περίπτωση των Windows, του macOS, η εφαρμογή για τον υπολογιστή σας δεν θα λειτουργήσει εάν το smartphone σας είναι απενεργοποιημένο ή αποσυνδεδεμένο από το δίκτυο (κινητό ή / και WiFi). Το ίδιο ισχύει και για την έκδοση ιστού του WhatsApp.