Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Lens σε οποιοδήποτε smartphone (root)

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Lens σε οποιοδήποτε smartphone (root)

Παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Google I / O 2017, το Google Lens αντιπροσωπεύει ίσως τη μέγιστη έκφραση, μαζί με τον Βοηθό Google, της ικανότητας της αμερικανικής εταιρείας να αναπτύξει τεχνητή νοημοσύνη ικανή να προσαρμοστεί σε πολλούς τομείς.

Αυτή η δυνατότητα, η οποία σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από μια από τις καλύτερες παραστάσεις του όραμα υπολογιστή, θα κυκλοφορήσει αργά ή γρήγορα για όλα τα smartphone Android αλλά, προς το παρόν, είναι αποκλειστικό των smartphone Pixel 2 και Pixel 2 XL. Ωστόσο, μέσω του φόρουμ XDA, ανακαλύψαμε έναν οδηγό που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε το Google Lens σε οποιοδήποτε smartphone Android.

Είναι ένας οδηγός που μοιάζει πολύ με αυτόν που επέτρεψε, αρχικά, να επιτρέψει τον Βοηθό Google σε όλα τα smartphone Android με Marshmallow ή νεότερη έκδοση.

Οδηγός εγκατάστασης Google Lens

Πριν σας δείξουμε τη διαδικασία από σημείο σε σημείο, σας προειδοποιούμε ότι πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο ένα smartphone με δικαιώματα root.

Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι ο βήμα προς βήμα οδηγός:

  • Λήψη και εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης beta της εφαρμογής Google (Λήψη APK)
  • Ανοίξτε και επεξεργαστείτε το build.prop που βρίσκεται στο / system (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή)
  • Βρείτε τη συμβολοσειρά: “ρο.προϊόν.κατασκευαστής “και τροποποιήστε το με” Google “(χωρίς εισαγωγικά)
  • Βρείτε τη συμβολοσειρά “ρο.προϊόν.μοντέλο “και επεξεργαστείτε το με” Pixel 2 XL “(χωρίς εισαγωγικά)
  • Προσθέστε αυτήν τη συμβολοσειρά οπουδήποτε και αποθηκεύστε το αρχείο κειμένου: “ρο.εντάξει.επιλέξιμη_ συσκευή=ψεύτικος “
  • Επανεκκινήστε το smartphone σας
  • Ανοίξτε τον Βοηθό Google κρατώντας πατημένο το κεντρικό αρχικό κουμπί (στην περίπτωση των Ιταλών, ορίστε πρώτα την αγγλική γλώσσα των ΗΠΑ) για να βρεθείτε μπροστά από το εικονίδιο του Google Lens

Όπως έχετε δει, είναι μια απλή αλλαγή 5 λεπτών. Απαιτούνται δικαιώματα ρίζας για πρόσβαση και επεξεργασία του αρχείου build.prop.

ΠΗΓΗ