Πώς να τερματίσετε μια κλήση στο Android με το κουμπί λειτουργίας

Πώς να τερματίσετε μια κλήση στο Android με το κουμπί λειτουργίας

Ίσως δεν γνωρίζουν όλοι ότι το λειτουργικό σύστημα μετοχών Android σάς επιτρέπει να έχετε μια ελάχιστη προσαρμογή επίσης όσον αφορά τα πλήκτρα έντασης ήχου και το κουμπί λειτουργίας. Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά που μπορείτε να ενεργοποιήσετε είναι αυτό που μας επιτρέπει τερματίστε μια κλήση πατώντας το κουμπί on / off.

Μέσω αυτού του οδηγού, θα μάθουμε πώς να ενεργοποιήσουμε αυτήν τη δυνατότητα η οποία, όπως πιθανώς γνωρίζετε, δεν είναι αποκλειστική για το απόθεμα Android, αλλά μάλιστα παρουσιάστηκε πριν από λίγο καιρό από άλλους κατασκευαστές (είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε smartphone LG που έχουν το κουμπί στο πίσω σώμα).

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι λίγα και πρωτίστως απλά:

  • Μεταβείτε στις γενικές ρυθμίσεις.
  • Βρείτε και πατήστε στο μενού “Προσβασιμότητα”.
  • Μεταξύ των διαφόρων επιλογών, επισημάνετε αυτήν που μας επιτρέπει να τερματίζουμε τις κλήσεις με το κουμπί λειτουργίας.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι εάν τερματίσουμε μια κλήση και η οθόνη είναι απενεργοποιημένη, πατήστε το κουμπί για να ενεργοποιήσετε ξανά την οθόνη και να τερματίσετε την κλήση με ένα δευτερόλεπτο.

Η διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω είναι εντελώς αναστρέψιμη (απλώς αποεπιλέξτε την επιλογή) και πραγματοποιήθηκε στις Απόθεμα Android 5.0 Lollipop. Εάν διαθέτετε smartphone με προσαρμογή κατασκευαστή γραφικών, ενδέχεται να αλλάξει ελαφρώς.

Προφανώς σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στην ενότητα οδηγιών μας, για να ανακαλύψετε πολλά καλού στο λειτουργικό σύστημα Android.