Πώς να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 9 ζωντανά στις 17:00

Πώς να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 9 ζωντανά στις 17:00

Σχεδόν φτάσαμε. Σε λίγες ώρες (στις 17:00) η Samsung θα παρουσιάσει επίσημα τη νέα κορυφή της γκάμας Samsung Galaxy Note 9 και, όπως με οποιαδήποτε άλλη σημαντική παρουσίαση, θα μεταδοθεί ζωντανά για να επιτρέψει ακόμη και σε όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση της Νέας Υόρκης.

Θυμηθείτε ότι το Samsung Galaxy Note 9 ουσιαστικά θα εξοπλίσει το ίδιο υλικό με το Galaxy S9 +, με την προσθήκη μιας ελαφρώς μεγαλύτερης οθόνης (η μεγαλύτερη που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone της σειράς Note), μεγαλύτερη μπαταρία και S Pen νέα γενιά.

https://www.youtube.com/watch?v=5jKijq5US1E

Η περιγραφή που κάνει η Samsung πριν από την παρουσίαση είναι η ακόλουθη:

Στις 9 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη, η Samsung Electronics θα παρουσιάσει μια συσκευή που θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε στο έπακρο ό, τι κάνετε. Η τελευταία προσθήκη στη σειρά premium της οικογένειας Galaxy έχει βελτιστοποιηθεί από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα για να συμβαδίζει με την έντονη ζωή των χρηστών, με τεχνολογίες που αυξάνουν το επίπεδο ισχύος, απόδοσης και ταχύτητας των smartphone. Μαζί, αυτές οι βελτιώσεις κάνουν τη νέα ναυαρχίδα της Samsung ακόμα πιο ισχυρή και τη μόνη συσκευή που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε την εργασία, το παιχνίδι και οτιδήποτε άλλο.

Πώς να παρακολουθήσετε τη ζωντανή μετάδοση

Για να παρακολουθήσετε την επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 9 σε ζωντανή ροή, οι επιλογές είναι δύο:

Προς το παρόν κανένας παίκτης δεν έχει διατεθεί, αλλά είναι πιθανό ότι, όταν θα υπάρξουν 15-30 λεπτά για την εκδήλωση, θα ξεκινήσει η ζωντανή ροή.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή, μέσω του επίσημου λογαριασμού Samsung Twitter μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα όσα συμβαίνουν με ένα είδος ζωντανής ιστολογίου,