Πώς να μην ενημερώσετε τους χρήστες στο Instagram όταν είναι συνδεδεμένοι

Το Instagram υποστηρίζει επίσημα το Dark Mode σε Android

Ίσως δεν το γνωρίζουν όλοι, όπως στο WhatsApp (όπου είναι προαιρετικό) και στο Facebook Messenger (όπου είναι υποχρεωτικό), Στο Instagram μπορείτε να λάβετε λίγες πληροφορίες σχετικά με το πότε ένας χρήστης ήταν τελευταία στο διαδίκτυο. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα άτομα με τα οποία παρακολουθείτε ή έχετε ανταλλάξει μηνύματα στο παρελθόν. Δυστυχώς, ωστόσο, αυτή η νέα υπηρεσία ενεργοποιείται από προεπιλογή κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι χρήστες που σας ακολουθούν μπορούν να το κάνουν παρακολουθήστε τον χρόνο που έχει περάσει από την τελευταία φορά που ανοίξατε την εφαρμογή Instagram, εκτός αν την απενεργοποιήσετε. Σε αυτόν τον απλοποιημένο οδηγό για το Instagram θα εξηγήσουμε πώς να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή.

Οδηγός για την απενεργοποίηση της επιλογής στο Instagram

Εάν νομίζετε ότι δίνετε πάρα πολλές πληροφορίες με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφασίσετε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες:

  • Κάντε κλικ στην καρτέλα προφίλ και πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι δίπλα στις λέξεις Επεξεργασία προφίλ.
  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και μετά αγγίξτε «Εμφάνιση κατάστασης δραστηριότητας», μετακινώντας τον διακόπτη στη θέση απενεργοποίησης.

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι μια διαδικασία που απαιτεί μόνο δύο βήματα.

Είναι σαφές ότι αυτή η επιλογή έχει επίσης το αντίθετο αποτέλεσμα. Εάν άλλοι δεν μπορούν να δουν πότε ήσασταν τελευταία φορά στο διαδίκτυο, δεν μπορείτε να το δείτε σε σχέση με άλλους.

Πριν αποχωρήσουμε από εσάς, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το κοινωνικό δίκτυο φωτογραφιών έχει παρουσιάσει τις δημοσιεύσεις “Συνιστάται για εσάς”, πυροδοτώντας διαμαρτυρίες στον Ιστό και ότι σύντομα θα εισαχθούν ειδοποιήσεις για στιγμιότυπα οθόνης των Ιστοριών.

ΔΡΟΜΟΣ