Πώς να μεταφέρετε περιεχόμενο από το iPhone στο Samsung Galaxy Note 8 (βίντεο)

Πώς να μεταφέρετε περιεχόμενο από το iPhone στο Samsung Galaxy Note 8 (βίντεο)

Με την εμπορευματοποίηση του Samsung Galaxy Note 8 που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, η Samsung ξεκίνησε μια ολοκληρωμένη καμπάνια μάρκετινγκ, η οποία λαμβάνει υπόψη τόσο τον διαδικτυακό κόσμο όσο και τις τηλεοπτικές εκπομπές και έντυπο χαρτί. Όσον αφορά το διαδικτυακό, έχουν δημοσιευτεί τα πρώτα βίντεο προώθησης πόσο εύκολο είναι να μεταβείτε από ένα iPhone σε Samsung Galaxy Note 8.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει πόσο εύκολο είναι για τους χρήστες να μεταφέρουν όλο το προσωπικό τους περιεχόμενο από ένα iPhone σε ένα Samsung Galaxy Note 8. Είναι σαφές ότι πρόκειται για μια προσπάθεια να κίνητρα όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων να μην περιμένετε την κυκλοφορία των νέων iPhone αλλά να αγοράσετε ένα Samsung Galaxy Note 8.

Χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα που περιλαμβάνεται στο πακέτο και το καλώδιο δεδομένων iPhone, είναι δυνατή η σύνδεση των δύο smartphone και η μεταφορά δεδομένων χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Samsung Smart Switch. Η διάρκεια της διαδικασίας εξαρτάται από το ποια και πόσα δεδομένα πρέπει να μεταφερθούν (αυτό είναι βασικά αντίγραφο και επικόλληση).


Samsung Smart Switch Mobile
Samsung Smart Switch Mobile

Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι, τουλάχιστον για επαφές, είναι δυνατό να συγχρονίσετε μέσω του cloud εάν τις αποθηκεύσετε σε έναν λογαριασμό Google. Όλα συμβαίνουν αυτόματα όταν συνδέεστε για πρώτη φορά στο νέο σας smartphone.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το σεμινάριο για τη μεταφορά δεδομένων που δείχνει η Samsung λειτουργεί με όλους τους τύπους iPhone καθώς και όχι μόνο με το Samsung Galaxy Note 8 αλλά και με τα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus.

ΔΡΟΜΟΣ