Πώς να επιλέξετε ένα tablet Android

Πώς να επιλέξετε ένα tablet Android

ΜΕΓΑΛΟ’αγορά του καλύτερου tablet Περιλαμβάνει πολύ εμπεριστατωμένες, συχνά περίπλοκες, αξιολογήσεις που πρέπει πάντα να ξεκινούν από την αξιολόγηση δύο θεμελιωδών στοιχείων: του προϋπολογισμού και των προσωπικών αναγκών.

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει απόλυτο καλύτερο tablet, όπως προτείνονται από τους συναδέλφους του ιστότοπου Tuttoapp-android, αλλά το ιδανική συσκευή για τη χρήση σας καθημερινά. Έτσι, εάν ακούτε μουσική με το tablet σας, ίσως εστιάζετε την προσοχή σας στα ηχεία. αν διαβάσετε βιβλία, θα εστιάσετε στην ποιότητα της οθόνης. αν τη χρησιμοποιήσετε για εργασία, θα επαληθεύσετε ότι η μπαταρία έχει καλή αυτονομία.

Φαίνονται ασήμαντα, σχεδόν γελοία συλλογιστική, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα: οι χρήστες κάνουν συχνά αναζήτηση το καλύτερο tablet, το πιο ισχυρό και με απόδοση που πρέπει να απογοητευτείτε. Ας δούμε λοιπόν πώς να επιλέξετε ένα tablet Android για μια έξυπνη αγορά με εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής.

Πώς να επιλέξετε ένα tablet Android

Η επιλογή ενός tablet Android προϋποθέτει, όπως είπα, την ειλικρινή αξιολόγηση της δικής μας ανάγκες γεννήθηκε στην προϋπολογισμός που σκοπεύετε να ξοδέψετε.

Όμως, αναπόφευκτα, θα υπάρχει ένα ελάχιστο όριο πέρα ​​από το οποίο είναι καλύτερο να μην κατεβείτε. Λοιπόν, για μένα το tablet πρέπει να έχει τουλάχιστον τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • 2 GB μνήμης RAM.
  • Διάρκεια μπαταρίας 5 ωρών ενεργής οθόνης.
  • οθόνη HD 7 ιντσών.
  • εγγύηση για αξιολόγηση πριν από την αγορά.

Λαμβάνοντας αυτά ως ελάχιστους παράγοντες, μπορείτε στη συνέχεια να προχωρήσετε στην ανάλυση των διαφορετικών στοιχείων που αποτελούν ένα εξαιρετικό tablet Android.

Μέγεθος οθόνης και ανάλυση

Λαμβάνοντας υπόψη τη χρήση για την οποία προορίζεται συνήθως ένα tablet, δηλαδή για ανάγνωση, περιήγηση, παρακολούθηση βίντεο και αναπαραγωγή, τα δεδομένα που σχετίζονται με την οθόνη είναι πραγματικά πολύ σχετικά.

Έτσι, εάν μικρό δισκίο είναι πιο διαχειρίσιμο και λιγότερο ακριβό, α Δισκίο 10 ιντσών Έχει διαφορετική πίεση και είναι λιγότερο εύκολο στη μεταφορά, αλλά διασφαλίζει μια διαφορετική εμπειρία χρήστη ειδικά στην αναπαραγωγή βίντεο.

Κατά την αξιολόγηση μιας οθόνης, περισσότερο από την ανάλυση ως τιμή που λαμβάνεται σε απόλυτους όρους, πρέπει να γίνεται αναφορά ppi, ένα μέτρο που υπολογίζει τα pixel που περιέχονται σε μια ίντσα. Έτσι, για μια απλή μαθηματική λειτουργία, ένα tablet HD 10 ιντσών θα έχει πυκνότητα εικονοστοιχείων χαμηλότερη από ένα δισκίο 7 ιντσών με παρόμοια ανάλυση.

Οθόνη IPS ή σούπερ amoled; Η επιλογή ανάμεσα στις δύο οθόνες ανταποκρίνεται στα προσωπικά σας γούστα: ο πρώτος τύπος πάνελ αναπαράγει πιστά τα χρώματα και την πραγματικότητα, ενώ οι σούπερ Amoled προσφέρουν πιο ζωντανά και φωτεινά χρώματα, αλλά λιγότερο φυσικά.

Λειτουργικό σύστημα: γιατί Android και όχι Windows ή iOS;

Ο τίτλος του άρθρου σας κάνει ήδη να καταλάβετε ποια είναι η γνώμη μου: το Υλικολογισμικό Android είναι τόσο περισσότερο ευέλικτη και προσαρμόσιμη, με την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.

Νομίζουμε, για παράδειγμα, τον τύπο και την ποσότητα εφαρμογών στο Android όπου πραγματικά βρίσκουμε πολλές λύσεις για τη χρήση ροής βίντεο και ήχου, πολύ περισσότερο από ό, τι σε άλλα λειτουργικά συστήματα.

Επιπλέον, για περίπου 200 ευρώ, μπορείτε να βρείτε ένα πραγματικά ενδιαφέρον tablet, υγρό και με καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Στην εμπειρία μας, ωστόσο, Παράθυρα σε φθηνά δισκία δεν είναι πολύ ρευστό και καταναλώνει πολύ μπαταρία ενώ τοiPad με iOS έχει σαφώς διαφορετικό κόστος.

Μνήμες RAM και ROM

Όπως είπαμε στην αρχή αυτού του οδηγού, το Μνήμη RAM αποτελεί βασικό στοιχείο για τη ρευστότητα του tablet: 2 GB μνήμης είναι το ελάχιστο απαραίτητο για να έχετε μια γρήγορη και ανταποκρινόμενη συσκευή.

Για το εσωτερική μνήμη Θα συνιστούσα 32 GB, ακόμη και πιστεύοντας ότι τα tablet συχνά πρέπει να φιλοξενούν πολύ βαρύ περιεχόμενο ήχου – βίντεο. Αλλά ακόμη και αυτό το σημείο εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα micro SD για να τοποθετήσετε επιπλέον δεδομένα.

Πώς να επιλέξετε ένα tablet: συμπεράσματα

Έλειψα την αξιολόγηση του μπαταρία που θα συνδεθεί με το υλικό και το λογισμικό του tablet, για αξιολόγηση κατά περίπτωση στο πεδίο.

Με τον ίδιο τρόπο απέφυγα να μιλήσω για το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ το οποίο, για μένα, παίζει δευτερεύοντα ρόλο σε ένα tablet.

Θα ήθελα να τονίσω και πάλι, ωστόσο, την ανάγκη αξιολόγησης προϋπολογισμών και αναγκών πριν διαβάσετε τους διάφορους οδηγούς για τα καλύτερα δισκία, σίγουρα πολύ ολοκληρωμένα.