Πώς να επαναφέρετε το διακόπτη Nintendo ή το διακόπτη Lite;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 6 Μαρτίου 2020 στις 15 ώρες 08 λεπτά

Θα’θελες επαναφέρω τα δικα σου Διακόπτης όπως ήταν την πρώτη ημέρα του αγορά ; Για το να το μεταπωλήσετε, να το δανείσετε ή απλά να του δώσετε μια νέα μίσθωση ζωής; Έτσι φτάνεις εκεί παρε για επαναφέρετε τη φορητή σας κονσόλα, είτε το Switch είτε το Switch Lite.

Μπορεί να το επιθυμείτε μεταπωλήστε το δικό σας Switch, το οποίο παραμένει ένα από τα πιο τολμηρά έργα της Nintendo σήμερα. Ή θέλετε δανείστε το σε έναν φίλο χωρίς αυτόν έχω κατάστα δεδομένα σας του παιχνίδια και Τα προσωπικά σας στοιχεία. Φυσικά, μπορείτε να προσπαθήσετε να διαγράψετε όλα τα δεδομένα που έχετε αποθηκεύσει στην κονσόλα σας ένα προς ένα, αλλά υπάρχει πολύ πιο εύκολο και κυρίως γρηγορότερο. Είναι αρκετό για σένα απο επαναφέρετε πλήρως, όπως θα κάνατε με το smartphone ή τον υπολογιστή σας.

Πριν τα πάντα, μείνε μέσα Προσοχή ότι θα χάσετε όλα τα δεδομένα έχει καταγραφεί στο κονσόλα, εκτός εκείνοι αποθηκευμένο στον χάρτη microSD. Επαναφέρω την κονσόλα σας, δύο τρόποι είναι δυνατόν. Αυτές οι δύο μέθοδοι ισχύουν στο ο φορές για ο Διακόπτης και το Switch lite, η μικρή αδελφή αυτού. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Επαναφέρετε τον διακόπτη σας – 1σχετικά με μέθοδος

 1. Για να ξεκινήσετε την επαναφορά Διακόπτης Nintendo, ο διακόπτης σας πρέπει να είναι απενεργοποιημένος. Για Αυτό, πρέπει να διατηρήστε το κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης, μέχρι το μήνυμα Επιλογές δ‘τροφή εμφανίζεται στην οθόνη της κονσόλας. Επιλέξτε το.
  Πώς να επαναφέρετε το Nintendo Switch

 2. Στην οθόνη και, στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή Σβήνω. ΕΝΑ φορές το δικό σας Απενεργοποίηση Nintendo, αυτός απλά πατήστερ στο κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησηςδεν διατηρώντας παράλληλα το δύο κουμπιά έντασης.
  Πώς να επαναφέρετε το Nintendo Switch

 3. Μια φορά τρόπος αποκατάστασης δημοσιεύτηκε, ελευθέρωση ο τρία κουμπιά κονσόλα και να πατήσω σίγουρος Ρπροετοιμασία της κονσόλας.
 4. Επιλέξτε λειτουργία Συνέχισε για την οριστικοποίηση του έργο.
  Πώς να επαναφέρετε το Nintendo Switch 07

Επαναφέρετε τον διακόπτη σας – 2μι μέθοδος

 1. Ραντεβού στοοθόνη δμετα Χριστονσύνθημααυτός από την κονσόλα και Δαναστατώνομαι σε ο Ρυθμίσεις απο Διακόπτης.
  Πώς να επαναφέρετε το Nintendo Switch
 2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε τη λειτουργία κονσόλα.
  Πώς να επαναφέρετε το Nintendo Switch
 3. Συνάντηση στις Επιλογές επαναφορά.
  Πώς να επαναφέρετε το Nintendo Switch
 4. μικρόεκλεκτός ο λειτουργία Επαναφορά κονσόλα.
  Πώς να επαναφέρετε το Nintendo Switch
 5. Ένα κείμενο εμφανίζεται τότε. Μετά λήψη η γνώση του αυτό, πατήστε σίγουρος Μετά.
  Πώς να επαναφέρετε το Nintendo Switch
 6. Δεν έχετε πλέον ότι επικυρώστε την επαναφορά.
  Πώς να επαναφέρετε το Nintendo Switch