Πώς να επαναφέρετε εργοστασιακά ένα smartphone (Android, iOS, WP)

Πώς να επαναφέρετε εργοστασιακά ένα smartphone (Android, iOS, WP)

Δεν είστε πλέον ικανοποιημένοι με το smartphone σας; και θέλετε να το πουλήσετε ή να το δώσετε; Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει βήμα προς βήμα πώς να επαναφέρετε εργοστασιακά ένα smartphone iOS, Android ή Windows Phone, στα εργοστασιακά δεδομένα, διαγράφοντας όλα τα προσωπικά δεδομένα και το περιεχόμενό σας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η λειτουργία είναι μη αναστρέψιμη και, παρόλο που υπάρχουν προγράμματα που ανακτούν κατά κάποιο τρόπο τα διαγραμμένα δεδομένα απαιτώντας ελάχιστη τεχνική γνώση, πρέπει να εκτελείται μόνο με πλήρη γνώση των γεγονότων και, εάν είναι απαραίτητο, αφού έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων να διατηρήσει.

Πώς να επαναφέρετε εργοστασιακά ένα smartphone Android

Εάν η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική και δεν έχει εγκατασταθεί προσαρμοσμένο ROM, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Μπαίνω Ρυθμίσεις -> “Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά”
 2. Επιλέγω “Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων”
 3. Σύντομα “Επαναφορά τηλεφώνου”
 4. Τύπος “Διαγραφή όλων” και περιμένετε για το τέλος της διαδικασίας που θα πραγματοποιηθεί με την επανεκκίνηση της συσκευής.

γρήγορη μπότα

Σε περίπτωση που το smartphone δεν ξεκινήσει σωστά και δεν σας επιτρέπει να ενεργήσετε σύμφωνα με τις ρυθμίσεις, ακολουθήστε τα ακόλουθα σημεία:

 1. Απενεργοποιήστε τη συσκευή
 2. Κρατήστε πατημένο το Πλήκτρο έντασης ήχου και πλήκτρο λειτουργίας / κλειδώματος (ο συνδυασμός μπορεί να διαφέρει από συσκευή σε συσκευή) ταυτόχρονα για λίγα δευτερόλεπτα (Με αυτόν τον τρόπο η συσκευή σας Android θα εισέλθει στη λειτουργία “Γρήγορη μπότα” )
 3. Στο μενού που θα εμφανιστεί με διαφορετικές επιλογές, θα πλοηγηθείτε χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα έντασης στο στοιχείο “Ανάκτηση” Πατώντας το κουμπί on / off θα εκτελεστεί η εντολή που πρέπει να επιβεβαιωθεί. Το τηλέφωνο θα ολοκληρώσει αυτόματα τη λειτουργία και θα επανέλθει στην εργοστασιακή κατάσταση σε λίγα λεπτά.

Πώς να επαναφέρετε εργοστασιακά ένα smartphone iPhone

 1. Μπαίνω “Ρυθμίσεις” και επιλέξτε την κάρτα “Γενικός”
 2. Επιλέξτε το αντικείμενο “Εκκαθάριση περιεχομένου και ρυθμίσεων”
 3. Αγγίξτε και επιβεβαιώστε για να διαγράψετε όλα τα δεδομένα στο iPhone σας
 4. Το iPhone σας θα αρχίσει να ολοκληρώνει τη λειτουργία και σε λίγα λεπτά, θα επανεκκινηθεί, εμφανίζεται σαν να μόλις αγοράστηκε.

ios7-security

Πώς να επαναφέρετε εργοστασιακά ένα smartphone Windows Phone

 1. Μπαίνω “Ρυθμίσεις” και μεταβείτε στην καρτέλα “πληροφορίες” επιλέγοντας
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί “Επαναφορά τηλεφώνου”
 3. Περιμένετε λίγα λεπτά και μετά την επανεκκίνηση θα έχετε το τηλέφωνο με τις αρχικές ρυθμίσεις (ρυθμίσεις του Lumia 520 έως την τελευταία έκδοση του Windows Phone)

Windows_Phone_8_Atout