Πώς να εξαλείψετε την προειδοποίηση για υψηλή ένταση ακουστικών στο Android 6.0 Marshmallow

Πώς να εξαλείψετε την προειδοποίηση για υψηλή ένταση ακουστικών στο Android 6.0 Marshmallow

Κάθε φορά που πρόκειται να ακούσουμε μουσική στο smartphone μας μέσω ακουστικών, η ένταση των πολυμέσων μειώνεται αυτόματα. Εάν προσπαθήσουμε να το ανεβάσουμε, βγαίνει μια προειδοποίηση που μας κάνει να παρατηρήσουμε πόσο πολύ υψηλή ένταση θα μπορούσε να βλάψει την ακοή μας. Δίνοντας τη συγκατάθεσή σας, μπορείτε να αυξήσετε την ένταση ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, αλλά πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι αλλάζοντας μια συμβολοσειρά του πηγαίου κώδικα Android 6.0 Marshmallow, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η προειδοποίηση δεν εμφανίζεται ποτέ.

Όπως έχετε παρατηρήσει από αυτήν την υπόθεση, η διαδικασία δεν είναι απολύτως προσιτή σε όλους, καθώς απαιτεί την τροποποίηση του build.prop. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να προχωρήσετε και να διαγράψετε αυτήν την προειδοποίηση, απλώς προσθέστε την ακόλουθη συμβολοσειρά: audio.safemedia.bypass = true.

Σας προειδοποιούμε επίσης ότι εκτός από το ότι μπορείτε να βλάψετε την ακοή σας, αλλάζοντας το Android build.prop θα απενεργοποιήσετε όλες αυτές τις λειτουργίες που απαιτούν ένα άθικτο και χωρίς σύστημα εισβολής, όπως Android Pay. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε δείτε την ανοιχτή συζήτηση στο Reddit. Πριν φύγουμε, ωστόσο, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η λειτουργία “Μην ενοχλείτε μέχρι το επόμενο συναγερμό” έχει καταργηθεί ξανά από το Android (“Μην ενοχλείτε μέχρι το επόμενο συναγερμό” που διαγράφηκε από το Android 6.0.1 Marshmallow).