Πώς να ενημερώνεστε για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας 2018 με την Google

Πώς να ενημερώνεστε για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας 2018 με την Google

Όπως ίσως γνωρίζετε, το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει επίσημα στις 14 Ιουνίου Ρωσία 2018. Παρά την έλλειψη της Ιταλίας, δημιουργείται ένας πολύ ενδιαφέρων και πολύ ταλαντούχος διαγωνισμός. Εάν οι άμεσοι αγώνες θα είναι εγγυημένοι από Mediaset στο διάφανο, πώς μπορούμε να ενημερώνουμε το smartphone εάν δεν έχουμε χρόνο να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια; Η απάντηση είναι Google.

Ακριβώς όπως συνέβη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Google θα κυκλοφορήσει μια εξατομικευμένη διεπαφή στην εφαρμογή αναζήτησης για να επιτρέπει παρακολούθηση, λεπτό προς λεπτό και στατιστικά μετά στατιστικά, Ρωσία 2018.

Κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου της FIFA, θα βρείτε μια νέα εμπειρία για να γνωρίζετε κάθε λεπτομέρεια των ομάδων αποκλεισμού, των στατιστικών και των μοντέρνων παικτών, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το τουρνουά, απευθείας στην Αναζήτηση Google. Εντός 30 λεπτών από το τέλος κάθε παιχνιδιού, θα βρείτε βίντεο από επιλεγμένους ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς με υψηλές απαιτήσεις και στιγμιότυπα των κύριων στιγμών του παιχνιδιού.

Η κάλυψη θα είναι 360 ° και, αν και δεν μπορούμε να δείξουμε τους αγώνες ζωντανά για ζητήματα τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η Google θα συλλέξει επίσης πληροφορίες από εφαρμογές τρίτων για την καταγραφή των αγώνων και για τις πληροφορίες που τις περιβάλλουν, όπως το Twitter:

Για κάθε παιχνίδι, μπορείτε να αγγίξετε για να παρακολουθήσετε ζωντανά ή να παρακολουθήσετε μαζί τις ενημερώσεις βαθμολογίας στο τηλέφωνό σας. Θα βρείτε επίσης ένα λεπτομερές ιστορικό με ενημερώσεις όπως στιγμές παιχνιδιού, ζωντανές εικόνες, στατιστικά, tweets και άλλα.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάρτηση θα είναι το αποτέλεσμα φούσκα. Στην πράξη, όπως και με το Messenger, θα είναι δυνατό να γίνει παρέκταση του αποτελέσματος από την αναζήτηση ενός παιχνιδιού και να το έχουμε πάντα στην αρχική οθόνη.

Για να παρακολουθείτε όλους τους αγώνες, ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή αναζήτησης, μπορείτε να καταγράψετε τις βαθμολογίες σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του τηλεφώνου σας Android. Βρείτε το παιχνίδι που ψάχνετε, αγγίξτε και σύρετε για να παγώσετε το παιχνίδι οπουδήποτε στην οθόνη.

ΠΗΓΗ