Πώς να ενεργοποιήσετε την εγγραφή βίντεο στο H.265 στο OnePlus 5

Πώς να ενεργοποιήσετε την εγγραφή βίντεο στο H.265 στο OnePlus 5

Ίσως δεν γνωρίζουν όλοι ότι το κύριο στοιχείο της καλής εγγραφής βίντεο 4K είναι ο κωδικοποιητής H.265. Χάρη στη βελτιστοποιημένη συμπίεση νέας γενιάς, στην πραγματικότητα, είναι δυνατό να μειωθεί το μέγεθος του τελικού αρχείου κατά περίπου το μισό χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα του βίντεο. Το OnePlus 5 δυστυχώς δεν είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί αυτόν τον κωδικοποιητή ακόμη και αν, μέσω ενός mod που εμφανίστηκε πρόσφατα στο δίκτυο, είναι δυνατό να το ενεργοποιήσετε.

Μεταξύ των τεχνικών πληροφοριών που μας προσφέρονται σχετικά με αυτό το mod για το OnePlus 5 βρίσκουμε:

  • Εγγραφές βίντεο 4K με ρυθμούς bit 24 Mbps (η προεπιλογή είναι 42 Mbps)
  • Λήψη βίντεο 1080p με ρυθμό bit 11 Mbps (η προεπιλογή είναι 20 Mbps)
  • Λήψη βίντεο 720p με ρυθμό bit 8 Mbps (η προεπιλογή είναι 14 Mbps)

Οδηγός για την ενεργοποίηση του κωδικοποιητή H.265 στο OnePlus 5

Σαν να μην ήταν αρκετό, η εγκατάσταση του mod είναι πολύ απλή, καθώς είναι απαραίτητο να κατεβάσετε ένα αρχείο .zip, να το αποσυμπιέσετε και να αντικαταστήσετε ένα αρχείο με το αρχικό που υπάρχει στο smartphone. Συγκεκριμένα, πρέπει να κατεβάσετε αυτό το αρχείο .zip και να αντιγράψετε το αρχείο “media_profiles.xml” στο σύστημα / etc / folder (θα σας ζητηθεί να το αντικαταστήσετε με αυτό που υπάρχει ήδη). Είναι επίσης σημαντικό να παραχωρήσετε το άδεια 0644 και να επανεκκινήσετε το smartphone σας.

Σαφώς πριν προχωρήσετε στην αντικατάσταση του αρχείου και με την ενεργοποίηση της εγγραφής βίντεο χρησιμοποιώντας τον κωδικοποιητή H.265, θα ήταν ιδανικό να εκτελέσετε ένα δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ολόκληρης της εσωτερικής μνήμης, για να έχουμε ένα “σημείο επαναφοράς” σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Σε αυτό το πλαίσιο, σας συμβουλεύουμε να δείτε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης ενός Nandroid Banckup χρησιμοποιώντας το TWRP Recovery (ισχύει για όλα τα smartphone και τα tablet).

ΔΡΟΜΟΣ