Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Instagram;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Τις τελευταίες ημέρες, ένα σκοτεινό θέμα ήταν διαθέσιμο για το Instagram. Για να το απολαύσετε στο smartphone Android ή iOS, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Εξηγούμε πώς να κάνετε λεπτομερώς για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία προβολής.

Όλο και περισσότερες εφαρμογές είναι διακοσμημένες με σκοτεινή λειτουργία για να μειώσουν το βλέμμα των χρηστών τους και να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των smartphone μας. Μετά το Facebook Messenger, το Gmail, το Twitter, το Google Play Store ή το Viber, είναι Η σειρά του Instagram να υιοθετήσει ένα σκοτεινό θέμα, και σε iOS ή Android.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία Instagram σε smartphone Android;

Για να το ενεργοποιήσετε στο smartphone σας Android, πρέπει να εγκαταστήσετε το Android 10. Δυστυχώς, η ενημέρωση προσφέρεται μόνο σε μια χούφτα smartphone Android, κυρίως στα Google Pixels. Μόλις ολοκληρωθεί, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής. Πρέπει τουλάχιστον να έχετε εγκαταστήσει την έκδοση 114.0.0.38.120. Εάν όχι, κατεβάστε το πιο πρόσφατο APK από το Instagram ή τραβήξτε την τελευταία έκδοση από το Play Store. Στη συνέχεια, ακολουθήστε την παρακάτω μέθοδο.

 • Μεταβείτε στο εικονίδιο του Ρυθμίσεις Android 10
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο Απεικόνιση
 • Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην οθόνη που εμφανίζεται: εκεί θα βρείτε την επιλογή Σκούρο θέμα, το οποίο πρέπει απλώς να ενεργοποιήσετε για να επωφεληθείτε από αυτό
 • Κλείστε και επανεκκινήστε την εφαρμογή

Η σκοτεινή λειτουργία του Instagramπραγματικά προσαρμόζεται στο επιλεγμένο θέμα σε όλο το σύστημα. Απλώς ενεργοποιήστε το σκοτεινό θέμα του Android 10 (όπως εξηγείται παραπάνω). Η λειτουργία είναι επίσης προσβάσιμη με μια ματιά στο παράθυρο γρήγορης διαμόρφωσης. Εάν το απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις του smartphone Android, το κοινωνικό δίκτυο θα επιστρέψει στη συνήθη λειτουργία εκκαθάρισης.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία Instagram σε συσκευή iOS;

Η διαδικασία είναι σχεδόν ίδια στο iOS. Και πάλι, πρέπει να εγκαταστήσετε απολύτως το iOS 13 και για αυτό, πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPhone σας, να μεταβείτε στο Γενικός μετά μέσα Αναβάθμιση λογισμικού. Θα σας συμβουλεύσουμε να ενεργοποιήσετε αμέσως τις αυτόματες ενημερώσεις. Μόλις εγκατασταθεί το iOS 13, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 • Τα λέμε σε Ρυθμίσεις από το iPhone
 • Παω σε Κέντρο ελέγχου
 • Επιλέγω Προσαρμόστε τις παραγγελίες
 • Σε Άλλες εντολέςΨάξε το Σκοτεινή λειτουργία και πατήστε το + δίπλα του
 • Επιστροφή στην αρχική οθόνη
 • Σύρετε το δάχτυλό σας από τη δεξιά γωνία της οθόνης στο κέντρο για να εμφανιστεί το Κέντρο ελέγχου
 • Πατήστε σκοτεινή λειτουργία
 • Κλείστε και επανεκκινήστε την εφαρμογή Instagram

Όπως και στο Android, αρκεί να απενεργοποιήσετε αυτό ώστε το Instagram να βρει τα κανονικά του χρώματα. Σημειώστε ότι είναι επίσης δυνατή η πρόσβαση στο εικονίδιο σκοτεινής λειτουργίας πιο εύκολα, κρατώντας το δάχτυλό σας πατημένο στη ρύθμιση φωτεινότητας στο κέντρο ελέγχου. Τι πιστεύετε για αυτήν τη σκοτεινή λειτουργία; Το έχετε ενεργοποιήσει στο τηλέφωνό σας; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.