Πώς να διορθώσετε προβλήματα αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων LG G6

Πώς να διορθώσετε προβλήματα αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων LG G6

LG G6 αντιπροσωπεύει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα smartphone του πρώτου εξαμήνου του 2017. Χάρη επίσης στην τιμή του δρόμου το “free fall”, σίγουρα δεν λείπουν οι ευκαιρίες να το πάρετε σπίτι με μια πολύ σημαντική έκπτωση στην τιμή καταλόγου. Ωστόσο, όπως σχεδόν όλα τα άλλα smartphone, δεν είναι μια τέλεια συσκευή.

Ένα από τα προβλήματα που αναφέρονται περισσότερο στα διαδικτυακά φόρουμ από τους ιδιοκτήτες LG G6 σχετίζεται με αστοχία του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Αναλύσεις λογισμικού

Αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να έχει μια πηγή σε πολλά μέρη, αλλά φαίνεται ότι στις περισσότερες αναφορές ήταν ένα σφάλμα λογισμικού, αφού τουλάχιστον το δίκτυο πρότεινε τρεις πιθανές λύσεις λογισμικού για να το λύσει.

  • Διαγράψτε και αντιστοιχίστε ξανά το δάχτυλό σας ή αντιστοιχίστε το ίδιο δάχτυλο με περισσότερες από μία επιλογές
  • Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του smartphone σας
  • Ενεργοποιήστε την οθόνη Πάντα ενεργή

Επιπλέον συμβουλές όχι μόνο για το LG G6

Η τελευταία λύση μπορεί να φαίνεται κάπως περίεργη, αλλά μάλλον στο ROM της LG υπάρχουν κάποια σφάλματα που δεν επιτρέπουν την τέλεια λειτουργία του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων όταν απενεργοποιείτε αυτήν τη λειτουργία.

Μια άλλη συμβουλή που θα θέλαμε να σας δώσουμε είναι καθαρίστε καλά τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και συνεχώς χρησιμοποιώντας ένα πανί γυαλιού. Όπως και η οθόνη αφής της οθόνης, η συσσώρευση δακτυλικών αποτυπωμάτων για τον αισθητήρα θα μπορούσε επίσης να θέσει σε κίνδυνο τη βέλτιστη λειτουργία.

Πριν φύγετε, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το LG G6 έλαβε πρόσφατα πιστοποίηση HDR και Dolby Vision από το Netflix, αφήνοντας το Samsung Galaxy S8 μόνο του.

ΔΡΟΜΟΣ