Πώς να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Netflix;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Netflix αλλά δεν ξέρετε πώς; Κανονικά, η πλατφόρμα δεν διευκολύνει τη λειτουργία: δεν αρκεί να πατήσετε ένα κουμπί στις Ρυθμίσεις. Εξηγούμε λοιπόν τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Σας έχουμε ήδη πει πώς μπορείτε να διαγραφείτε από το Netflix, τώρα σας δείχνουμε πώς να προχωρήσετε περαιτέρω και πλήρως διαγράψτε τον λογαριασμό σας. Μια επιλογή που μπορεί να εξεταστεί αν είστε σίγουροι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά τις υπηρεσίες της πλατφόρμας SVOD.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Netflix

Πρώτα απ ‘όλα, ξέρετε ότι Το Netflix καταργεί αυτόματα λογαριασμούς που είναι ανενεργοί για περισσότερο από δέκα μήνες. Εάν αυτή είναι η περίπτωσή σας, τότε δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Διαφορετικά και εάν δεν θέλετε να περιμένετε για αυτήν την περίοδο δέκα μηνών, ακολουθεί η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε:

  • Ακυρώστε τη συνδρομή σας εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.
  • Επικοινωνήστε μαζί μας [email protected] για να ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού. Πρέπει να γράψετε από τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό που θέλετε να διαγράψετε. Δεν μπορείτε να το κάνετε από άλλη διεύθυνση, ακόμη και αν υποδείξετε το σχετικό email στο σώμα του μηνύματος.

Και εδώ έχει ήδη τελειώσει! Το Netflix δεν καθορίζει εύρος για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη διαγραφή του λογαριασμού μετά την αποστολή του μηνύματος. Θα πρέπει να λάβετε ένα email όταν ολοκληρωθεί η λειτουργία.

Λάβετε υπόψη ότι ένας λογαριασμός μπορεί να διαγραφεί μόνο στο τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης, εκτός εάν το ζητήσετε συγκεκριμένα. Αυτό ισχύει εάν εγγραφείτε απευθείας από το Netflix. Εάν περάσατε από μια υπηρεσία τρίτου μέρους, όπως το Google Play Store, το iTunes ή έναν χειριστή, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το τέλος της περιόδου χρέωσης για να διαγράψετε τον λογαριασμό.

Σημειώστε επίσης ότι μπορείτε να ζητήσετε το Netflix μέσω της ίδιας διεύθυνσης ([email protected]) διαγράψτε από τη βάση δεδομένων τους τα προσωπικά στοιχεία που έχετε παράσχει εάν έχετε ξεκινήσει τη διαδικασία εγγραφής χωρίς να τις ολοκληρώσετε.

Διαβάστε επίσης: Νέος κατάλογος Netflix: σειρές και ταινίες για παρακολούθηση