Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας WhatsApp;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Είτε πρόκειται για την επιθυμία αποσύνδεσης, τον φόβο των ιών είτε για εξοικονόμηση μπαταρίας του τηλεφώνου σας, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θέλετε να κλείσετε το WhatsApp. Σε αυτό το σεμινάριο, θα δούμε μαζί πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας WhatsApp.

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες άμεσων μηνυμάτων στον κόσμο, με σχεδόν 1,5 δισεκατομμύριο χρήστες. Η εφαρμογή απέκτησε πρόσφατα έναν πελάτη για υπολογιστή και MAC, καθώς και μια ολοκαίνουργια σκοτεινή λειτουργία. Ωστόσο, παρά αυτές τις τακτικές βελτιώσεις και προσθήκες, το WhatsApp παραμένει επίσης μία από τις πιο ευάλωτες εφαρμογές.

Οι παραβιάσεις και οι επιθέσεις ασφαλείας επαναλαμβάνονται, και δυστυχώς υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Παρά όλες αυτές τις ιδιότητες, το WhatsApp δεν είναι επομένως τέλειο και αν για λόγους ασφαλείας ή για κάποιο άλλο λόγο, ίσως θελήσετε να κλείσετε την εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων για πάντα. Εδώ είναι η διαδικασία.

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας WhatsApp σε 3 βήματα

Σε αντίθεση με το Spotify, μπορείτε εύκολα να κλείσετε τον λογαριασμό σας WhatsApp από την εφαρμογή για κινητά:

  1. Ανοιξε Εφαρμογή WhatsApp σε κινητό και συναντηθείτε Ρυθμίσεις, στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης
  2. Παω σε λογαριασμός > Διαγράψτε τον λογαριασμό μου
  3. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να επικυρώσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η λειτουργία είναι μη αναστρέψιμη. Μόλις το επιβεβαιώθηκε η διαγραφή του λογαριασμού σας, εσύ δεν θα μπορεί πλέον να ανακτήσει το ιστορικό συνομιλιών σας. Εάν βρεθούν εκεί σημαντικές / προσωπικές / εμπιστευτικές πληροφορίες, σας συμβουλεύουμε να το κάνετεπάρτε ένα αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων σας προτού αποχαιρετήσετε το WhatsApp σας.

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων WhatsApp

Για να αποθηκεύσετε τα μηνύματα WhatsApp, θα πρέπει επίσης να μεταβείτε στο Ρυθμίσεις> Συζητήσεις> Αντιγράφων ασφαλείας. Λάβετε υπόψη ότι έχετε επίσης την επιλογή εξαγωγής των συνομιλιών σας. Απλώς ανοίξτε τη συνομιλία που θέλετε να εγγράψετε και πατήστε τις τρεις μικρές κουκκίδες > Πληροφορίες ή πληροφορίες ομάδας > Στείλτε τη συζήτηση μέσω e-mail.

Μια άλλη διευκρίνιση, εσείς δεν θα μπορέσετε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε στην εφαρμογή μια μέραΤο .WhatsApp ορίζει επίσης ότι αντίγραφα ορισμένων εγγράφων όπως αναφορές καταγραφής μπορούν να παραμείνουν στη βάση δεδομένων τους, ενώ αποσυνδέονται από τα προσωπικά αναγνωριστικά.

Τελευταία σημαντική λεπτομέρεια, Το WhatsApp δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι τα προσωπικά σας στοιχεία που κοινοποιούνται σε άλλες υπηρεσίες που ανήκουν στο Facebook θα διαγραφούν επίσης. Συνήθως διαγράφονται από τους διακομιστές εντός 90 ημερών.

Διαβάστε επίσης: WhatsApp – 9 βασικές συμβουλές και κόλπα στο WhatsApp