Πώς να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone σας με iOS 7.1.2

Πώς να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone σας με iOS 7.1.2

Η τελευταία ενημέρωση από iOS 7.1.2 έχει φέρει μια σειρά βελτιώσεων, αλλά και μερικά μικρά προβλήματα που υπάρχουν ήδη στο προηγούμενο iOS 7.1.1, το οποίο σίγουρα θα επιλυθεί με την άφιξη του iOS 8 έχει προγραμματιστεί για αυτό το φθινόπωρο. Μεταξύ αυτών, το πιο συνηθισμένο σχετίζεται σίγουρα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας μελαφινόνο.

Εμείς στο KeyforWeb, με αυτόν τον σύντομο οδηγό, θέλουμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για βελτιώστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone σας.

Μπαταρία iphone ios 7.1.2

Πρώτα, κάντε ένα αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας μέσω iTunes ή iCloud (κάντε το προληπτικά) και προχωρήστε στη φωνή “Ρυθμίσεις> γενικές> επαναφορά> επαναφορά ρυθμίσεων”. Αυτή η διαδικασία δεν θα διαγράψει τα περιεχόμενα που υπάρχουν στο iDevice σας, αλλά θα προκαλέσει την επαναφορά των ρυθμίσεων που έχουν γίνει προηγουμένως

Ωστόσο, το έκανες βελτιώστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone σας μετά την εγκατάσταση του iOS 7.1.2, θα πρέπει να διαμορφώσετε τη συσκευή με τον λογαριασμό σας Apple και να συνδεθείτε στο δίκτυό σας Wi-Fi και στη συνέχεια να προχωρήσετε στη βαθμονόμηση της μπαταρίας για να παρατείνετε την αυτονομία της.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε, για να βαθμονομήσετε την μπαταρία, είναι να κατεβάσετε πλήρως το iPhone σας, έως ότου απενεργοποιηθεί. Μόλις φτάσετε σε αυτό το σημείο, φορτίστε το iDevice (κατά προτίμηση μέσω φορτιστή τοίχου) έως ότου το ποσοστό φόρτισης φτάσει το 100% της ενέργειας. Στο τέλος αυτής της λειτουργίας Πατήστε ταυτόχρονα το κεντρικό κουμπί και το κουμπί λειτουργίας μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη το κλασικό λογότυπο του δαγκωμένου μήλου, σε αυτό το σημείο η μπαταρία σας πρέπει να βαθμονομείται.

Ενημερώστε μας εάν παρατηρήσετε βελτιώσεις.