Πώς να αποκτήσετε σημειώσεις iPhone σε Android (WhatsApp)

Πώς να αποκτήσετε σημειώσεις iPhone σε Android (WhatsApp)

ο απομνημονεύματα Είμαι προσαρμοσμένα emoticon, με την εμφάνιση του καθενός από εμάς, που έγινε δημοφιλής στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του iOS 13. Επομένως, στην περίπτωση του μια αποκλειστική Apple, μόνο εκείνοι που διαθέτουν iPhone ή iPad μπορούν να δημιουργήσουν και να χρησιμοποιήσουν αυτά τα φατσούλες. Ωστόσο, σε αυτόν τον οδηγό θα μάθετε ποιος κατέχει ακόμη και έναν Android smartphone μπορούν να πάρουν τα δικά τους απομνημονεύματα και να τα χρησιμοποιήσουν Whatsapp. Χρειάζονται μόνο μερικά απλά βήματα.

λάβετε τα απομνημονεύματα που σας αντιπροσωπεύουν από έναν φίλο με iPhone

Πρώτα, βρείτε έναν φίλο που έχει iPhone και του ζητήστε τη χάρη να σας βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια. Το πρώτο βήμα θα είναι να δημιουργήσετε, με το τηλέφωνό του, ένα σημείωμα με την εμφάνισή σας. Γύρισα στην αδερφή μου που έχει ένα iPhone και μαζί διασκεδάσαμε δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο emoticon που μου έμοιαζε.

Μόλις δημιουργήσετε τα memoji, στείλτε το στο WhatsApp σε όλες τις πιθανές παραλλαγές του σαν να ήταν οποιοδήποτε emoticon. Με αυτόν τον τρόπο, μέσω της εφαρμογής ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, θα λαμβάνετε όλες τις εκφράσεις του εξατομικευμένου προσώπου σας.

αποθηκεύστε όλες τις παραλλαγές του memoji στα αγαπημένα σας

Σε αυτό το σημείο, αποθηκεύσετε όλες τις εκφράσεις των απομνημονευμάτων σας μεταξύ αγαπημένη: επιλέξτε τη μεμονωμένη έκφραση που θέλετε να αποθηκεύσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο αστεράκι πάνω δεξιά

Πώς να έχετε memoji iPhone Android (WhatsApp)

Ως επιβεβαίωση της αποθήκευσης των memoji ως αγαπημένου, ένα αστέρι θα εμφανίζεται κάτω από τις μεμονωμένες αποθηκευμένες εκφράσεις

Πώς να έχετε memoji iPhone Android (WhatsApp)

χρησιμοποιήστε τα απομνημονεύματά σας, σε όλες τις εκφράσεις του, σε οποιαδήποτε συζήτηση μέσω WhatsApp

Μόλις αποθηκεύσετε όλες τις εκφράσεις των σημειωμάτων σας ως αγαπημένο (χαρούμενο, λυπημένο, θυμωμένο κ.λπ.), θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε μόνο σε οποιαδήποτε συνομιλία.

Να το κάνω, κάντε κλικ στο στυλιζαρισμένο πρόσωπο (χαμόγελο) που εμφανίζεται στα αριστερά του λευκού πεδίου Scrivi un messaggio και ότι έχω επισημάνει με κόκκινο χρώμα στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. (Σημ. Το χαμογελαστό πρόσωπο για κλικ δεν είναι αυτό του πληκτρολογίου που ανοίγει αυτόματα όταν τοποθετείτε τον κέρσορα στο λευκό πεδίο)

Πώς να έχετε memoji iPhone Android (WhatsApp)

Σε αυτό το σημείο, ένα γκρι κουτί θα ανοίξει κάτω από το λευκό πεδίο. Κάντε κλικ στο σύμβολο που αντιπροσωπεύει ένα αυτοκόλλητο / αυτοκόλλητο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο αστεράκι που εμφανίζεται στην κορυφή του πλαισίου και θα δείτε όλες τις εκφράσεις των υπομνημάτων σας που είχαν αποθηκευτεί στο παρελθόν

Πώς να έχετε memoji iPhone Android (WhatsApp)

Επιλέξτε την έκφραση που ταιριάζει καλύτερα στην τρέχουσα διάθεσή σας και στείλτε την στην επαφή σας σαν να ήταν οποιοδήποτε emoticon. Ενώ ήμουν εκεί, εκμεταλλεύτηκα επίσης την ευκαιρία να ευχαριστήσω την αδερφή μου (τοποθετήθηκε στο iPhone), η οποία με βοήθησε σε αυτό το έργο δημιουργίας και αποστολής των προσωπικών μου σημειωμάτων.

Πώς να έχετε memoji iPhone Android (WhatsApp)

Εναλλακτικά, υπάρχει μια ειδική εφαρμογή: zepeto

Δεν γνωρίζετε κανέναν που έχει iPhone; Δεν θέλετε να ενοχλείτε με φίλους iPhone; Κανένα πρόβλημα, γιατί υπάρχει επίσης ένα «σχέδιο Β». Υπάρχει πράγματι μια ειδική εφαρμογή, το οποίο θα σας επιτρέψει δημιουργήστε τα απομνημονεύματά σας απευθείας από το Android: λέγεται Ζέπετοκαι είναι ένα παιχνίδι smartphone με το οποίο μπορείτε να διασκεδάσετε δημιουργώντας το είδωλό σας.

Με αυτόν τον τρόπο, αφού κάνετε τα απομνημονεύματά σας από κάθε άποψη παρόμοια με τον εαυτό σας, μπορείτε να το εισαγάγετε στο πληκτρολόγιο των emoji και να μοιραστείτε κάθε έκφραση με τις επαφές σας.

καλα να περνας!

Σε αυτό το σημείο, διασκεδάστε συνοδεύοντας τα μηνύματά σας με το πολύ προσωπικό σας χαμόγελο, το οποίο θα φαίνεται χαρούμενο, λυπημένο, έκπληκτο ή ενοχλημένο ανάλογα με τη διάθεσή σας. Οι παραλήπτες των μηνυμάτων σας θα έχουν την εντύπωση ότι σας έχουν μπροστά σας και δεν θα έχουν πλέον καμία αμφιβολία για το τι σκέφτεστε εκείνη τη στιγμή. Οι εκφράσεις σας, τόσο εξατομικευμένες, θα είναι σαφείς.