Πώς να αντιγράψετε το κείμενο των μηνυμάτων σφάλματος και των διαλόγων των Windows

Πώς να αντιγράψετε το κείμενο των μηνυμάτων σφάλματος και των διαλόγων των Windows

Συχνά, όταν εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος από τα Windows ή μία από τις άλλες εφαρμογές, μπορείτε να βρείτε τη λύση αναζητώντας το κείμενο που εμφανίζεται Google. Όταν οι προτάσεις είναι πολύ μεγάλες, ωστόσο, η πληκτρολόγηση με το χέρι είναι μεγάλη ενόχληση. Ευτυχώς, υπάρχει ένα τέχνασμα για αντέγραψε στο Πρόχειρο το κείμενο των πλαισίων διαλόγου εύκολα

Τρόπος αντιγραφής μηνυμάτων σφάλματος κειμένου Παράθυρα διαλόγου των Windows

Αφού κάνετε κλικ στο παράθυρο που περιέχει το μήνυμα σφάλματος, απλώς πατήστε το συνδυασμό από το πληκτρολόγιο Ctrl+C. Σε αυτό το σημείο, θα έχουμε μεταφέρει τα πάντα στο πρόχειρο, έτοιμα για επικόλληση.

Για το τεστ που δείχτηκε στην προηγούμενη εικόνα, πίεσα το συνδυασμό πληκτρολογίου Win+R να καλέσω πίσω Τρέξιμο, έτσι προσπάθησα να εκτελέσω την εντολή TurboLab.it. Δεδομένου ότι το λειτουργικό σύστημα δεν βρίσκει πόρους με αυτό το όνομα, επιστρέφει το προαναφερθέν σφάλμα. Μόλις αντιγράψω τα πάντα στο πρόχειρο όπως μόλις περιγράφηκε, το επικολλήσαμε Αποκλειστικές σημειώσεις Αυτό:

[Window Title]TurboLab.it

[Content]Impossibile trovare il file "TurboLab.it". Verificare che il nome del file sia corretto, quindi riprovare.

[OK]

Προσπαθώντας να κλείσετε το Σημειωματάριο χωρίς αποθήκευση, το κείμενο που καταλήγει στο πρόχειρο πατώντας Ctrl+C και αυτό:

[Window Title]Blocco note

[Main Instruction]Salvare le modifiche a Senza nome?

[Salva] [Non salvare] [Annulla]

Λάβετε υπόψη ότι αυτό το κόλπο λειτουργεί μόνο τυπικά πλαίσια διαλόγουή αυτά που δημιουργούνται από τα προγράμματα. Εάν προσπαθήσετε να ρίξετε winver Από το Run για να δείτε πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα έκδοση των Windows, δεν θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το τέχνασμα για αντιγραφή περιεχομένου.