Πώς να αναγνωρίσετε το νέο Nintendo Switch (αυτό με περισσότερη αυτονομία);

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 14 Φεβρουαρίου 2020 στις 15 ώρες και 05 λεπτά

Το Nintendo Switch είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: αυτή του 2017 και εκείνη του 2019 με ένα καλύτερα βελτιστοποιημένο SoC Tegra X1 που επιτρέπει να επωφεληθείτε από μια καλύτερη αυτονομία. Είναι η ίδια τιμή, οπότε είναι καλύτερο να αγοράσετε το νέο μοντέλο. Εξηγούμε πώς να τα διαφοροποιήσουμε ώστε να μην ανακτήσουμε κατά λάθος τη λάθος έκδοση.

Στα μέσα Ιουλίου 2019, η Nintendo επισημοποίησε ένα νέο μοντέλο Switch με μεγαλύτερη αυτονομία. Από το μικρό του όνομα MOD. HAC-001-01, προσφέρει μεταξύ 4,5 και 9 ώρες σε φορητή λειτουργία (5,5 ώρες στο The Legend of Zelda: Breath of the Wild), υπόσχεται ο ιαπωνικός κατασκευαστής. Ενώ η έκδοση κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017, MOD. Το HAC-001, προσφέρει μόνο διάρκεια ζωής μπαταρίας μεταξύ 2,5 και 6,5 ωρών (με 3 ώρες για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild).

Πώς να διαφοροποιήσετε τα δύο μοντέλα Nintendo Switch

Η Nintendo δεν έχει επικοινωνήσει πραγματικά σχετικά με τις αλλαγές υλικού, αλλά σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές και έγγραφα από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC), η υβριδική κονσόλα διατηρεί ακριβώς την ίδια μπαταρία. Στην πραγματικότητα, το Tegra X1 SoC της Nvidia έχει αναθεωρηθεί και είναι τώρα πολύ καλύτερα βελτιστοποιημένο και λιγότερο ενεργειακό, επιτρέποντας αυτό το σαφές κέρδος στην αυτονομία.

Αυτή η νέα έκδοση του Switch αρχίζει να κυκλοφορεί τον μήνα Αύγουστο του 2019. Η επίσημη τιμή του είναι ακριβώς η ίδια με την παλιά έκδοση του Switch, αν και οι μεταπωλητές θα μπορούσαν να κάνουν προσφορές σε αποθέματα το παλιό μοντέλο. Σας συμβουλεύουμε σε κάθε περίπτωση να αποκτήσετε το πιο πρόσφατο, ειδικά αν παίζετε σε φορητή λειτουργία. Αλλά η αναγνώρισή τους δεν είναι απαραίτητα εύκολη. Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

  • Αποφύγετε τις αγορές στο διαδίκτυο, εκτός από μια πλατφόρμα με άψογη εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό είναι βεβαίως γενικά λίγο φθηνότερο, αλλά είναι δύσκολο να επαληθευτεί ποιος διακόπτης είναι στον Ιστό. Οι σειριακοί αριθμοί δεν συμπληρώνονται πάντα και οι εικόνες είναι μερικές φορές λανθασμένες.
  • Ελέγξτε τον σειριακό αριθμό : αυτή της νέας έκδοσης του διακόπτη ξεκινά με XKW. Εάν αυτό δεν συμβαίνει (για παράδειγμα το XAW), είναι το παλιό μοντέλο.
  • Παρατηρήστε το κουτί: Αυτός είναι αναμφίβολα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος, αλλά όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είναι δύσκολο να εμπιστευτούμε τα γραφικά στους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Στο κατάστημα, ωστόσο, είστε σίγουροι για την τύχη σας. Το πλαίσιο του νέου διακόπτη είναι διαφορετικό (δείτε την εικόνα στην αρχή του άρθρου). Έχει πλέον κόκκινο φόντο και δεν είναι πλέον λευκό, το χέρι έχει εξαφανιστεί και η τηλεόραση είναι τοποθετημένη στα δεξιά της κονσόλας και όχι προς τα αριστερά όπως πριν.

Διαβάστε επίσης: Σύγκριση και διαφορές μεταξύ Nintendo Switch Lite και Switch