Πώς να έχετε τις κινήσεις των iPhone X και Android P σε οποιοδήποτε smartphone Android

Πώς να έχετε τις κινήσεις των iPhone X και Android P σε οποιοδήποτε smartphone Android

Με την εισαγωγή του iPhone X, έχουμε δει μια αλλαγή στο σχεδιασμό των smartphone όχι μόνο όσον αφορά την περίφημη εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης, αλλά και για την αντικατάσταση του κουμπιού αρχικής σελίδας και των πλήκτρων πλοήγησης με μια σειρά χειρονομιών.

Λοιπόν, παρόλο που η Google αποφάσισε να υιοθετήσει αυτό το σύστημα με το Android P, σήμερα σας παρουσιάζουμε έναν εύκολο τρόπο που σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε τη γραμμή πλοήγησης λογισμικού των smartphone Android με το ίδια χειρονομία με το iPhone X. Η μόνη απαίτηση είναι να έχουμε ένα smartphone Android με τουλάχιστον 5.0 Lollipop έκδοση.

Οδηγός εγκατάστασης

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα smartphone Android (αν έχετε δικαιώματα root είναι καλύτερο), η εφαρμογή Χειρονομίες πλοήγησης αναπτύχθηκε από συναδέλφους της XDA και, προαιρετικά (σε περίπτωση που δεν έχετε δικαιώματα root), έναν υπολογιστή με Windows.

Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή Navigation Gestures, απλώς ανοίξτε την και εκχωρήστε δικαιώματα προσβασιμότητας. Μόλις γίνει αυτό, θα βρεθείτε σε ένα σταυροδρόμι:

  • Εάν έχετε δικαιώματα root, εκχωρήστε τα στην εφαρμογή
  • Εάν δεν έχετε δικαιώματα root, εγκαταστήστε προγράμματα οδήγησης Windows ADB και smartphone σε υπολογιστή (αυτό το πακέτο είναι τέλειο) και, αφού ενεργοποιήσετε τα δικαιώματα προγραμματιστή και τον εντοπισμό σφαλμάτων USB, πληκτρολογήστε την ακόλουθη συμβολοσειρά στη γραμμή εντολών των Windows: adb shell pm grant com.xda.nobar android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS (το παρακάτω βίντεο δείχνει καθαρά τη διαδικασία)
  • Σε αυτό το σημείο μπορείτε να συνεχίσετε τη διαμόρφωση της εφαρμογής

Παρόλο που οι κινήσεις του iPhone X υπάρχουν 1: 1 στην προκαθορισμένη έκδοση της εφαρμογής (πατήστε για επιστροφή στο σπίτι, σύρετε προς τα αριστερά για να επιστρέψετε και σύρετε προς τα πάνω για πρόσβαση σε πολλαπλές εργασίες), είναι δυνατό να τις προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Αν σας ενδιαφέρει να κατεβάσετε την εφαρμογή για να λάβετε τις κινήσεις στυλ iPhone X και Android P σε οποιοδήποτε smartphone Android, απλώς κάντε κλικ στο παρακάτω appbox:


Χειρονομίες πλοήγησης - Έλεγχοι χειροκίνητης κίνησης!
Χειρονομίες πλοήγησης - Έλεγχοι χειροκίνητης κίνησης!

ΠΗΓΗ