Πρόγραμμα χαμηλού κόστους για κινητά: 40 GB με 3,99 € μόνο χάρη στο Cdiscount

Phonandroid : actu Android et High-tech

Τελευταία μέρα για να εγγραφείτε στο μη δεσμευτικό πρόγραμμα Cdiscount Mobile 40 GB με μόνο 3,99 € το μήνα για 6 μήνες. Μια καλή προσφορά για όσους αναζητούν ένα διαφημιστικό πρόγραμμα για κινητά καθώς πλησιάζουν οι διακοπές στο τέλος του έτους!

Εάν χάσατε την προηγούμενη προσφορά, όπου το Cdiscount προσέφερε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας 50 GB με 4,99 € το μήνα, ο ιστότοπος εμπόρων σάς επιτρέπει να αντισταθμίσετε ένα πρόγραμμα με λίγα λιγότερα δεδομένα.

Έτσι, μέχρι τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2020, το Cdiscount Mobile επιτρέπει στους νέους πελάτες του να εγγραφούν στο 40 GB μη δεσμευτικό πρόγραμμα 3,99 € ανά μήνα για 6 μήνες. Στο τέλος της περιόδου που αναφέρεται, η τιμή του πακέτου αυξάνεται στα 15 ευρώ το μήνα. Δεδομένου ότι η προσφορά δεν είναι δεσμευτική, ο πελάτης θα είναι ελεύθερος να πάει να δει έναν άλλο φορέα για ένα αντίστοιχο πακέτο ή ακόμα και λίγο πιο ακριβό.

Το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία και φάκελο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας 40 GB σε 4G. Σας υποστηρίζει επίσης εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των υπερπόντιων διαμερισμάτων, καθώς επωφελείστε από κλήσεις, SMS, MMS όπως στη Metropolitan France και έναν ειδικό φάκελο Ιστού 5 GB σε 4G. Οι προορισμοί περιλαμβάνουν τις 27 χώρες της ΕΕ (+ Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία) καθώς και 8 προορισμούς στο εξωτερικό. Τέλος, η κάρτα SIM χρεώνεται μία φορά για 10 ευρώ κατά την παραγγελία.