Πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας Black Friday: Βιαστείτε, πλησιάζει το τέλος του 2019!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 24 Ιουλίου 2020 στις 15 ώρες και 40 λεπτά

Απομένουν μόνο λίγες μέρες για να επωφεληθούν από τα φθηνά προγράμματα κινητής τηλεφωνίας που προσφέρουν οι Γάλλοι πάροχοι με αφορμή τη Μαύρη Παρασκευή. Η RED από την SFR, η B & You, η Sosh, η NRJ και η Cdiscount Mobile συμμετέχουν σε μια σκληρή μάχη για να προσελκύσουν όλο και περισσότερους νέους πελάτες. Εστιάστε στα καλύτερα σχέδια για κινητά για τη Μαύρη Παρασκευή 2019.

RED από πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας SFR 100 GB με 12 € το μήνα χωρίς συνθήκες διάρκειας

Νέα πρόταση που προτείνει η SFR για τη Black Friday: έως τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, ο χειριστής σας δίνει την ευκαιρία να επωφεληθείτε από αυτό το καλό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να εγγραφείτε στο πακέτο RED by SFR 100 Go με 12 € το μήνα. Μια αδιάκριτη προσφορά η οποία, σε αντίθεση με τις περισσότερες από αυτές που προσφέρονται από τους κύριους ανταγωνιστές της, δεν υπόκειται σε όρο διάρκειας. Καταλάβετε από αυτό ότι η τιμή του δεν αυξάνεται με την πάροδο των ετών και ότι, ως εκ τούτου, ισχύει για τη ζωή εφόσον δεν ακυρώνετε ή αλλάζετε το πρόγραμμα μετά τη συνδρομή του.

Χωρίς δέσμευση, αυτό το πακέτο προορίζεται αποκλειστικά για νέους πελάτες. ο Η κάρτα SIM χρεώνεται 10 €. Εδώ είναι οι υπηρεσίες που περιλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες και επιλογές:

  • 100 GB internet ανά μήνα με πολύ υψηλή ταχύτητα (4G, 3G) στην ηπειρωτική Γαλλία.
  • 8 GB internet ανά μήνα στην Ευρωπαϊκή Ένωση / DOM.
  • Απεριόριστες κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα στην ηπειρωτική Γαλλία και υπερπόντια διαμερίσματα (εκτός της Mayotte), από την Ευρωπαϊκή Ένωση / DOM σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στην ηπειρωτική Γαλλία και στην Ευρωπαϊκή Ένωση / υπερπόντια διαμερίσματα.
  • Απεριόριστα SMS και MMS σε όλους τους μητροπολιτικούς φορείς, από την Ευρωπαϊκή Ένωση / DOM έως τη Metropolitan France και την Ευρωπαϊκή Ένωση / DOM.

Πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας B & You 50 GB με 11,99 € ανά μήνα χωρίς συνθήκες διάρκειας

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος να δούμε την απάντηση της Bouygues Telecom στην προσφορά Black Friday RED από την SFR. Ο πάροχος προσφέρει ένα πακέτο 50 GB με απεριόριστα δεδομένα τα σαββατοκύριακα στα 11,99 € ανά μήνα για τη ζωή, ισχύει έως τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019.

Αυτή η ειδική σειρά B & You σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS, εκτός από 10 GB internet που προορίζεται για περιαγωγή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο DOM. Μικρό μπόνους: Η επιλογή Unlimited Internet Weekends είναι επίσης διαθέσιμη: το απεριόριστο Internet είναι κάθε Σαββατοκύριακο (από Σάββατο 12:01 π.μ. έως Κυριακή 11:59 μ.μ.), χωρίς να μετράτε το πακέτο.

Αυτή η προσφορά ισχύει για το άνοιγμα μιας νέας γραμμής και επίσης στο πλαίσιο της φορητότητας για άτομα που επιθυμούν να διατηρήσουν τον τρέχοντα αριθμό τους. ο Η κάρτα SIM χρεώνεται 10 €.

Πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας SOSH 50 GB με 9,99 € το μήνα για 1 έτος

Η Sosh προσφέρει επίσης μια ενδιαφέρουσα προσφορά έως τις 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 9 π.μ. για νέους πελάτες στην ηπειρωτική Γαλλία, δεν ισχύει για πελάτες που μετακινούνται από μια προσφορά Orange και Sosh, το πακέτο Sosh 50 GB είναι 9,99 € ανά μήνα για 1 έτος. Ένα καλό σχέδιο που ενδιαφέρει ειδικά το πρώτο έτος μετά από τους 12 μήνες, εάν δεν το ακυρώσετε πριν, η τιμή του πακέτου επιστρέφει αυτόματα στην αρχική του τιμή των 24,99 € το μήνα.

Τούτου λεχθέντος, αυτό το καλό σχέδιο σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε 180 ευρώ κατά τη διάρκεια του έτους. Όπως τα περισσότερα πακέτα που προσφέρονται από γαλλικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας το 2019, είναι μια δέσμευση και σας αφήνει την ελευθερία να τερματίσετε όποτε θέλετε, χωρίς επιπλέον κόστος.

Πολύ ολοκληρωμένο, το πλεονέκτημα αυτού του πακέτου έγκειται στη δυνατότητα χρήσης του φακέλου διαδικτύου των 50 GB τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ευρώπη (χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ελβετία και Ανδόρα και στα υπερπόντια διαμερίσματα). Περιλαμβάνει επίσης απεριόριστες κλήσεις / SMS και MMS στη Γαλλία και από την Ευρώπη + απεριόριστα SMS προς την Ευρώπη και απεριόριστες κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα ΗΠΑ και Καναδά και σταθερά τηλέφωνα στην Ευρώπη. ο Η κάρτα SIM χρεώνεται 5 ευρώ.

Πακέτο NRJ Mobile 200 GB στα 9,99 € το μήνα για 1 έτος

Χάρη στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4G των Orange, Bouygues Telecom και SFR, ο εικονικός χειριστής NRJ Mobile λανσάρει επίσης μια ειδική προσφορά για κινητά Black Friday: έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019, το πακέτο 200 GB είναι 9,99 € ανά μήνα για 1 έτος. Διαβάσατε σωστά, 200 GB!

Ένα καλό σχέδιο ιδανικό για άτομα που καταναλώνουν περισσότερα από 100 GB ανά μήνα. Εκτός από το φάκελο Διαδικτύου, το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις SMS / MMS στην ηπειρωτική Γαλλία. Η προσφορά εκτείνεται σε 12 μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι πέρα ​​από αυτό, η τιμή του πακέτου επιστρέφει αυτόματα στα 24,99 €. Είστε ελεύθεροι να τον τερματίσετε όταν έρθει η ώρα ή πριν λήξει δωρεάν, καθώς είναι χωρίς υποχρέωση. ο Η τριπλή κάρτα SIM χρεώνεται 10 €.

Πρόγραμμα 40 GB Cdiscount Mobile με 1,99 € το μήνα για 6 μήνες

Ο Γάλλος γίγαντας ηλεκτρονικού εμπορίου Cdiscount διαθέτει επίσης μια προσφορά για κινητά ειδικά διαμορφωμένη για τη Black Friday. Ετσι, έως τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, το πρόγραμμα Cdiscount Mobile 40 GB είναι 1,99 € το μήνα για 6 μήνες. Για λιγότερο από 2 ευρώ το μήνα, λαμβάνετε απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS και 40 GB δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σε 4G στο Metropolitan France. Στο τέλος της περιόδου προσφοράς, η τιμή αυξάνεται στα 13,99 ευρώ το μήνα.

Στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το πακέτο περιλαμβάνει κλήσεις, SMS, MMS (όπως στην ηπειρωτική Γαλλία) και έναν ειδικό φάκελο Ιστού 3 GB σε 4G. Μεταξύ των προορισμών που περιλαμβάνονται είναι οι 27 χώρες της ΕΕ (+ Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία) καθώς και 8 προορισμοί στο εξωτερικό. ο Η κάρτα SIM χρεώνεται μόνο μία φορά 10 ευρώ κατά την παραγγελία και η προσφορά δεν είναι δεσμευτική.