Πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας: επιστροφή του RED με προσφορά SFR 100Go στα 16 €!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 24 Ιουλίου 2020 στις 15 ώρες 39 λεπτά

Το RED by SFR προσφέρει μείωση τιμών στο πακέτο των 100 GB, χωρίς δέσμευση και χωρίς τιμή, η οποία διπλασιάζεται μετά από ένα χρόνο. Αυτή η προωθητική προσφορά, η οποία ξεκίνησε αρχικά μέχρι τη Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020, και η οποία μόλις επεκτάθηκε μέχρι τη Δευτέρα 25 Μαΐου, θα μπορούσε να ενδιαφέρει νέους πελάτες που επιθυμούν να εγγραφούν σε ένα νέο πρόγραμμα για κινητά.

Επιστροφή της προσφοράς που πραγματοποιήθηκε από ΚΟΚΚΙΝΟ από SFR στο δικό του Πακέτο 100 GB. Έτσι, ο νέος πελάτης θα έχει την ευκαιρία να εγγραφεί σε αυτό το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας στη διεύθυνση 16 ευρώ το μήνα αντί για 20 ευρώ το μήνα. Αυτή η προωθητική προσφορά, χωρίς υποχρέωση και χωρίς χρέωση που αυξάνεται πέραν των 12 μηνών, ισχύει έως τις 25 Μαΐου 2020.

Σε αυτό το πακέτο RED by SFR, θα έχετε συνεπώς 100 GB Internet στο Διαδίκτυο (4G, 3G) στην ηπειρωτική Γαλλία, 10 GB Internet στην Ευρωπαϊκή Ένωση / DOM, απεριόριστες κλήσεις 7 ημέρες την εβδομάδα σε όλα τα κινητά και σταθερά τηλέφωνα στην ηπειρωτική Γαλλία και υπερπόντια διαμερίσματα (εκτός της Mayotte) από την ηπειρωτική Γαλλία, απεριόριστα SMS και MMS 24 ώρες την ημέρα σε όλους τους φορείς εκμετάλλευσης στην ηπειρωτική Γαλλία από την ηπειρωτική Γαλλία και απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στην Ευρωπαϊκή Ένωση / DOM και από αυτοί οι ίδιοι προορισμοί. Τέλος, η κάρτα SIM χρεώνεται ταυτόχρονα στα 10 ευρώ κατά το στάδιο της παραγγελίας.

Εάν η προσφορά RED by SFR δεν είναι πλέον έγκυρη, λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν άλλα διαφημιστικά προγράμματα για κινητά όπως: το πρόγραμμα Sosh 80 GB στα 14,99 € / μήνα (ισχύει έως τις 25 Μαΐου 2020 στις 9 π.μ. ) ή το αντίγραφο του B & YOU στο Sosh (ισχύει έως τις 26 Μαΐου 2020).