Πρόγραμμα για κινητά RED 100GB: Η SFR στέλνει βαριά φορτία για τη Black Friday

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 24 Ιουλίου 2020 στις 15 ώρες και 40 λεπτά

Το Red by SFR λανσάρει το Black Friday με πακέτο 100 GB προσφερόμενο στα 12 € το μήνα και χωρίς όρους διάρκειας. Συνεπώς, είστε εγγυημένοι ότι θα επωφεληθείτε από αυτόν τον άνετο φάκελο δεδομένων χωρίς να αυξήσετε την τιμή μετά από 12 μήνες, δηλαδή για μια ζωή. Η προσφορά περιλαμβάνει 8 GB δεδομένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιαγωγή κάθε μήνα.

Ο πόλεμος των τιμών ξεκινά μεταξύ των χειριστών με την ευκαιρία του Μαύρη Παρασκευή. Στο Red by SFR, το πακέτο στα 12 € που έδωσε δικαιώματα τις τελευταίες ημέρες σε φάκελο δεδομένων 60 GB έχει σχεδόν διπλασιαστεί σε όγκο. Πηγαίνουμε στα 100 GB για την ίδια τιμή και η προσφορά είναι μη δεσμευτική και χωρίς χρονικό περιορισμό. Εκτός από τα 100 GB δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σε 4G, το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS από και προς την ηπειρωτική Γαλλία και τα υπερπόντια διαμερίσματα (εκτός της Mayotte). Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την περιαγωγή δεδομένων 8 GB από την ΕΕ και το DOM.

Όσον αφορά τις προϋποθέσεις που επωφελούνται από αυτήν, αυτή η προσφορά προορίζεται συχνά για νέους συνδρομητές. Με άλλα λόγια, όσοι έχουν ήδη ένα πακέτο RED by SFR δεν είναι επιλέξιμοι εκτός εάν ανοίξουν μια νέα γραμμή. Η κάρτα SIM χρεώνεται στα 10 € κατά την παραγγελία, με δυνατότητα στους νέους πελάτες να διατηρούν τον τρέχοντα αριθμό τους. Τέλος, η προσφορά είναι διαθέσιμη για πολύ περιορισμένο χρόνο. Εάν θέλετε να το εκμεταλλευτείτε, θα πρέπει να αποφασίσετε εντός δύο ημερών, η προθεσμία ορίζεται στις Η 1η Δεκεμβρίου περιλάμβανε, στις 11:59 μ.μ. την επόμενη Δευτέρα.

Να ανακαλύψουν : οι καλύτερες προσφορές προγράμματος Black Friday 2019 για κινητά