Προειδοποιήσεις Δεκεμβρίου: 5 εφαρμογές smartphone Android για κυκλοφορία με επιτυχία

Phonandroid : actu Android et High-tech

Σε αυτήν την περίοδο εθνικών απεργιών, είναι εξαιρετικά περίπλοκο να ταξιδεύεις στη Γαλλία, και ιδιαίτερα στο Île-de-France. Για να σας βοηθήσουμε να μετακινηθείτε καλύτερα, ακολουθεί μια επιλογή από τις βασικές εφαρμογές που πρέπει να έχετε πάντα στο τηλέφωνό σας Android ή iOS για να μετακινηθείτε σε σχεδόν οποιαδήποτε περίσταση.

Η προειδοποίηση της 5ης Δεκεμβρίου 2019 ανανεώθηκε στις 6 και 7 Δεκεμβρίου και δεν είναι γνωστό εάν θα αναβληθεί για την επόμενη εβδομάδα. Η μετακίνηση κατά τη διάρκεια μιας απεργίας είναι μια μακρά και επίπονη εμπειρία, ακόμη και μια εντελώς αδύνατη αποστολή για ορισμένους. Εάν δεν έχετε την παραμικρή πιθανότητα να λάβετε τηλεργασία από τον εργοδότη σας, μην εγκαταλείπετε την ελπίδα. Με λίγο λίπος αγκώνα και λίγα ευρώ στην τσέπη σας, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να περιηγηθείτε στο Île-de-France και να φτάσετε στον προορισμό σας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

CityMapper: ιδανικό για εύρεση εναλλακτικών λύσεων για τα ταξίδια σας

CityMapper

Το CityMapper είναι μία από αυτές τις κορυφαίες ταξιδιωτικές εφαρμογές που είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προέβλεψε απεργίες και πρόσφατα ενσωμάτωσε ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει τη διαβούλευση με τα προβλήματα που σχετίζονται με τις μεταφορές στο Ile-de-France. Με τίτλο “Strike: your διαταραχή ενημερωτικό δελτίο”, αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να δείτε την κατάσταση της κυκλοφορίας, είτε στο μετρό, τραμ, RER, Transilien ή λεωφορείο. Επομένως, η εφαρμογή σας προσφέρει εναλλακτικές λύσεις καθώς και το αντίστοιχο κόστος τους.

Κατεβάστε το CityMapper από το Google Play Store

Κατεβάστε το CityMapper στο App Store

BlaBlaCar: carpooling, μια απάντηση σε όλα τα δεινά

BlaBlaCar

Αντί να χρησιμοποιείτε τις δημόσιες συγκοινωνίες, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το παλιό καλό σύστημα D, το οποίο συνίσταται στην κοινή χρήση του οχήματός σας με άλλους χρήστες; Ή να επικοινωνήσετε με άλλους οδηγούς για να τους ρωτήσετε εάν δεν θα έχουν ελεύθερο χώρο στο όχημά τους; Ο ειδικός της εφαρμογής στο carpooling ονομάζεται BlaBlaCar. Μόλις ολοκληρωθεί το ταξίδι, μπορείτε να αξιολογήσετε τον οδηγό και να αφήσετε ένα σχόλιο. Μια ιδανική εφαρμογή για όσους έρχονται από μακριά για να εργαστούν, αλλά όχι μόνο …

Κατεβάστε το BlaBlaCar από το Google Play Store

Κατεβάστε το BlaBlaCar στο App Store

RailZ: μείνετε ενημερωμένοι για την κυκλοφορία των σιδηροδρόμων

RailZ

Η RailZ υποθέτει ότι υπάρχουν καθημερινά προβλήματα με την κίνηση των τρένων και ότι οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται μεταξύ τους. Η εφαρμογή επομένως σας επιτρέπει να γνωρίζετε σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας, μετά από βλάβες ή κοινωνικές κινήσεις. Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, θα μπορείτε να βλέπετε τις καθυστερήσεις σας σε καθημερινή βάση. Η RailZ έχει πλέον περισσότερους από 30.000 χρήστες, οι οποίοι έχουν αναφέρει περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια προβλήματα από τη δημιουργία της εφαρμογής.

Κατεβάστε το RailZ από το Google Play Store

Κατεβάστε το RailZ στο App Store

Waze: το καλύτερο για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος

Waze

Για να ταξιδέψετε στη Γαλλία ή στο Île-de-France, υπάρχουν προφανώς οι βασικοί χάρτες Google … Αλλά υπάρχει και το αδιαμφισβήτητο Waze. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να γνωρίζετε την κατάσταση της κίνησης σε πραγματικό χρόνο και με μεγαλύτερη ακρίβεια πιθανώς από αυτήν της Google. Το Waze λειτουργεί στο μοντέλο της κοινότητας, μην διστάσετε να αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα που σχετίζεται με μποτιλιαρίσματα στη διαδρομή σας, προκειμένου να βοηθήσετε άλλους χρήστες.

Πραγματοποιήστε λήψη του Waze από το Google Play Store

Κατεβάστε το Waze στο App Store

Citygo: μετακίνηση από το ένα προάστιο στο άλλο

CityGo

Όπως το BlaBlaCar, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να καλέσετε για carpooling. Αλλά η ιδιαιτερότητά του είναι πρωτίστως για να σας φέρει σε επαφή με χρήστες που μετακινούνται από προάστιο σε προάστιο. Έχετε την επιλογή να πληρώσετε τον οδηγό σας με κάρτα ή μετρητά.

Κατεβάστε το Citygo από το Google Play Store

Κατεβάστε το Citygo στο App Store