Προγραμματίστε τις διακοπές σας με μια εφαρμογή

Δεδομένου ότι αυτή είναι η περίοδος κατά την οποία οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν να προγραμματίσουν τις διακοπές τους με μια εφαρμογή, ακόμη και αν παραμένει ένα αρκετά μεγάλο μέρος αυτών που εξακολουθούν να αναζητούν προσφορές σε τιμές ευκαιρίας. εδώ παρέχουμε έναν οδηγό για τα πολλά εφαρμογή για smartphone που μας παρέχουν γρήγορα και εύκολα πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές πτήσεων του ξενοδοχείου και τι χρειάζεται.

Σύμφωνα με όσα λέει Μάρκο Martucci ο δημιουργός της εφαρμογής Volopiuhotel, η επιτυχία αυτών εφαρμογή συνίσταται στο πλεονέκτημα ότι μπορούμε να αναζητήσουμε ό, τι χρειαζόμαστε με ένα κλικ, σε πλήρη κινητικότητα και την τελευταία στιγμή χωρίς την ακαταστασία του υπολογιστή, τόσο πολύ ώστε αυτά εφαρμογή Μας επιτρέπουν επίσης να συγκρίνουμε τιμές αεροπλάνων, ξενοδοχείων και αυτοκινήτων προς ενοικίαση, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επιλέξουμε το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή μας.

Τι ψάχνουν οι χρήστες από αυτές τις εφαρμογές;

Προφανώς, πρώτα απ ‘όλα, εξοικονόμηση, οπότε χάρη στο σύστημα σύγκρισης που παρέχεται από αυτές τις εφαρμογές, έχουμε τη χαμηλότερη τιμή ή το πιο πλεονεκτικό πακέτο που διατίθεται σε πραγματικό χρόνο. Επίσης Μαμόντο αποφάσισε να ευχαριστήσει τους χρήστες του δημιουργώντας ένα εφαρμογή που συγκρίνει όλα όσα χρειάζονται για να προγραμματίσουμε τις διακοπές μας, το ίδιο ισχύει Καγιάκ και Λεύκη, αλλά υπάρχουν και ειδικά εφαρμογή σχετικά με τη στέγαση · χάρη σε μερικές χειρονομίες, αυτές εφαρμογή εγγυώνται ταχύτητα και πρακτικότητα.

Αυτή είναι η φιλοσοφία που υιοθετήθηκε επίσης από Κράτηση Blink, είναι ένα εφαρμογή δημιουργήθηκε ειδικά για όσους θέλουν να μετακινηθούν την τελευταία στιγμή, στην πραγματικότητα η μηχανή αναζήτησης προσφέρει καταλύματα τελευταίο δευτερόλεπτο επιλέγοντας αυτόματα όλες τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές της ημέρας ξεκινώντας από τις 11 το πρωί – σε λίγα λεπτά μπορείτε να επιλέξετε τον προορισμό του ταξιδιού μας και να κάνετε κράτηση απευθείας, το αδύνατο σημείο είναι ότι προσφέρει μόνο ορισμένες ταξιδιωτικές λύσεις που προορίζονται ως μέρη, δηλαδή μόνο μερικές μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Αλλά το πρόβλημα επιλύεται εύκολα, στην πραγματικότητα αν σκοπεύαμε να ταξιδέψουμε στις ΗΠΑ απλώς κατεβάστε τοεφαρμογή Ελεύθερος Απόψε ξενοδοχεία ισχύει για την ίδια ημέρα έως τις δύο το πρωί.

Σε περίπτωση που οι τιμές δεν είναι προσιτές από την τσέπη μας, υπάρχουν επίσης εφαρμογές όπως Καναπές που μας έκαναν σε επαφή με ανθρώπους από μια πόλη που θα θέλαμε να επισκεφθούμε και που είναι πρόθυμοι να μας φιλοξενήσουν. Σε όλα αυτά προστίθενται επίσης τύποι εφαρμογή σαν αυτό Τιμές βενζίνης αν αποφασίσουμε να επισκεφθούμε την Ιταλία με αυτοκίνητο αλλά και εκείεφαρμογή Μείον δέκα που μας παρέχει έναν χάρτη με τα μέρη για να σταματήσουμε να φάμε, και τέλος δεν υπάρχει έλλειψηεφαρμογή Ταξίδι Εφημερίδα το οποίο αποτελείται από ένα ημερολόγιο ταξιδιού όπου μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας και να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις φωτογραφίες σας με φίλους στα κοινωνικά σας προφίλ.

Αν θέλετε επίσης να προγραμματίσετε τις διακοπές σας με μια εφαρμογή, ενημερώστε μας ποια προτιμάτε.