Πραγματική κριτική εγκιβωτισμού

Το Real Boxing είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης σπορ πυγμαχίας, το οποίο όπως περιγράφει το όνομα, εστιάζει στον ρεαλισμό. Λεπτομερή γραφικά και γεγονότα σε πραγματικό χρόνο καθιστούν αυτόν τον τίτλο θέαμα για τα μάτια: ρεαλιστικές κινήσεις, μεταβαλλόμενες πληγές, πιτσιλιές ιδρώτα και αίμα, στοματικές φρουρές, σημαντικές ενέργειες που επισημαίνονται με τη λήψη κίνησης και το τέλος επαναλήψεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες σε KO

Το παιχνίδι διαθέτει τέσσερις αρένες (άλλες ξεκλειδωμένες με πιστώσεις) με πολλά ενεργά ακροατήρια για τις ενέργειες του αγώνα και στιγμιότυπα flash των φωτογράφων στις σημαντικές λήψεις. Η λειτουργία καριέρας περιλαμβάνει πάνω από 30 αγώνες σε τρεις ζώνες για να κατακτήσει, και 30 αντιπάλους για πρόκληση. Για να βελτιωθεί και ως εκ τούτου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στις διάφορες ζώνες, υπάρχει ο τρόπος προπόνησης: σκοποβολή, σχοινί άλματος και σκοποβολή αχλαδιών, οι ικανότητες του αθλητή θα αυξηθούν και ένας αγώνας στο γυμναστήριο θα βελτιώσει την τεχνική.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η εξατομίκευση του μπόξερ: εμφάνιση, φυλή, χτενίσματα, αθλητικός εξοπλισμός, τατουάζ είναι άμεσα διαθέσιμα, άλλα ξεκλειδωμένα με τα χρήματα που κερδίζονται μέσω των αγώνων.

Το playmode είναι απλό και διαισθητικό: όλα διαχειρίζονται με οθόνη αφής, είναι δυνατό να τραβήξετε ευθεία, γάντζους, ορθοστάτες, αποτυπώματα και χτυπήματα, και με ακολουθίες αποφυγής-αντεπίθεσης, προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά στον αντίπαλο. Επιπλέον, όταν βρίσκεστε σε δυσκολία, εμφανίζεται το εικονίδιο σκύψιμο, όπου μπορείτε να ανακτήσετε ενέργεια αγκαλιάζοντας τον εχθρό.

Διαισθητικό στην περιγραφή στο τέλος του γύρου, όπου οι βαθμολογίες των κριτών συνοψίζουν την κατάσταση. Για να κερδίσετε έναν τίτλο, αλληλεπίδραση με προπονητές που θέλουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του πρωταθλητή σας, εγγυημένη διασκέδαση και δράση, σε έναν υπέροχο αθλητικό τίτλο.

PRO

  • Τρισδιάστατα γραφικά υψηλής ευκρίνειας.
  • Εξατομίκευση της εμφάνισης του μπόξερ.
  • Θεαματικά κινούμενα σχέδια.
  • Απλότητα των ελέγχων.
  • Πρόσφατα προστέθηκε η δυνατότητα να παίξετε σε διαδικτυακούς πολλούς παίκτες.

ΕΝΑΝΤΙΟΝ

  • Η καριέρα μειώθηκε σε 3 ζώνες.
  • Λίγα δαχτυλίδια διατίθενται χωρίς επιπλέον πληρωμές.
  • Απαιτεί ένα τερματικό αρκετά ισχυρό για να αποφευχθεί η επιβράδυνση και τα τραύματα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Πολύ καλός τίτλος, με προσοχή στη λεπτομέρεια και το συναρπαστικό, λίγο μικρό όσο η μακροζωία, αλλά με ενημερώσεις και προσθήκη κωδικών, αναμένεται τουλάχιστον μια μελλοντική ποικιλία αντιπάλων και δαχτυλιδιών. Δεδομένης της τιμής, ζυγίζει λίγο το αίτημα για πρόσθετα έξοδα, για να ξεκλειδώσετε κάποιες λειτουργίες, αλλά διαφορετικά αξίζει να παιχτεί.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: 8/10

Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι απευθείας στο Play Store ή μέσω του σήματος μας στην τιμή των 0,99 €!

Σήμα-Google-Play