Πού να αγοράσετε το Xiaomi Mi 9 φτηνό: οι καλύτερες προσφορές

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το τελευταίο smartphone high-end της Xiaomi, το Mi 9 παρουσιάστηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2019. Ακριβώς όπως και ο προκάτοχός του το Mi 8, το Xiaomi Mi 9 είναι διαθέσιμο σε καλή τιμή. Εδώ σας λέμε πού είναι δυνατόν να το αποκτήσετε στην καλύτερη τιμή.

Xiaomi Mi 9 φτηνό: οι καλύτερες τιμές

Το Xiaomi Mi 9 διατίθεται σε διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα: Boulanger, Cdiscount, Darty, Fnac και Rue du Commerce. Άλλες προσφορές είναι πιθανό να εμφανίζονται όπως και πότε. Θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο, ώστε να μπορείτε να το αποκτήσετε στην καλύτερη τιμή.

ο η καλύτερη προσφορά προσφέρεται από τους Cdiscount και Rue du Commerce, το smartphone είναι 319 € – 50 € με προσφορά επιστροφής χρημάτων 50 € = 269 €. Για να το εκμεταλλευτείτε, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες στις γενικές συνθήκες της προσφοράς. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσω τραπεζικού εμβάσματος εντός 90 ημερών από την πλήρη επικύρωση του αιτήματός σας (συμπεριλαμβανομένης της επαλήθευσης του διαβιβαζόμενου αριθμού IMEI).

Τα κύρια πλεονεκτήματα του Xiaomi Mi 9 με λίγα λόγια

Το Xiaomi Mi 9 προσφέρει μια πληθώρα καινοτομιών και καινοτομιών σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το ήδη εξαιρετικό Xiaomi Mi 8. Βρίσκουμε έτσι το denier Soc Qualcomm Snapdragon 855, ένα από τα πιο ισχυρά της στιγμής, χαραγμένο στα 7 nm. Η εσωτερική μνήμη είναι 64 GB και η μνήμη RAM είναι 6 GB.

Πλευρική αυτονομία, είναι απαραίτητο να κάνετε με μια μπαταρία χωρητικότητας 3300 mAh, συμβατή με την ασύρματη φόρτιση Turbo Power στα 20 W που εξασφαλίζει πλήρη φόρτιση σε χρόνο εγγραφής 1h45 αλλά και με την ενσύρματη γρήγορη φόρτιση σε 27 W που επιτρέπει πλήρη φόρτιση από 0 έως 100% σε μία ώρα. Η οθόνη του υιοθετεί έναν πίνακα AMOLED 6,39 ιντσών, ανάλυση 1080 x 2280 pixel, αναλογία 19: 9 με ενισχυμένη προστασία Gorilla Glass 6, το οποίο, ας θυμόμαστε, κατασκευάζεται από τη Samsung.

Από την πλευρά της φωτογραφίας, το Xiaomi Mi 9 μπορεί να καυχηθεί να κάνει καλύτερα από τα Samsung Note 9, το Google Pixel 3 και το Apple iPhone XS Max σύμφωνα με τους ειδικούς της φωτογραφίας στο DxoMark. Υπάρχει ένας τριπλός βασικός αισθητήρας 48 MP + 16 MP (ευρεία γωνία) + 12 MP (tele-photo) καθώς και ένας μπροστινός αισθητήρας 20 MP. Επίσης σύμφωνα με το DxoMark, ο τριπλός αισθητήρας φωτογραφίας 48 megapixel προσφέρει ακριβή έκθεση, καλή διαχείριση θορύβου, γρήγορη και ακριβή εστίαση, αποτελεσματική λειτουργία bokeh και εξαιρετική απόδοση λεπτομερειών.