Πού να αγοράσετε το νέο φθηνό Wi-Fi Google Nest: τις καλύτερες προσφορές

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 8 Ιουλίου 2020 στις 10 ώρες και 30 λεπτά

Η Google μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Nest Wifi στη Γαλλία. Ο δρομολογητής και το σημείο πρόσβασης είναι στην πραγματικότητα τώρα διαθέσιμα προς το παρόν στον ιστότοπο της μάρκας Darty και θα πρέπει να είναι πολύ σύντομα σε όλους τους Γάλλους μεταπωλητές. Καταγράφουμε αυτά τα νέα συνδεδεμένα αντικείμενα που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας του δικτύου WiFi σας.

Ποιοι έμποροι προσφέρουν το δρομολογητή Nest Wifi και το σημείο πρόσβασης στην καλύτερη τιμή;

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Google ανέβασε το πέπλο του διαδόχου του Google Wifi. Αυτός ο νέος δρομολογητής χρησιμοποιεί τεχνολογία δικτύου πλέγματος για να παρέχει σταθερό Wi-Fi σε μια ευρεία περιοχή και προσφέρει ταχύτητα έως 2,2 Gbps. Συνολικά 200 διαφορετικές συσκευές μπορούν να συνδεθούν στο ίδιο δίκτυο WiFi. Η Google υπόσχεται 25% περισσότερη κάλυψη σε σύγκριση με το Google Wifi.

Καλά νέα, ο δρομολογητής Nest Wifi είναι επίσης συμβατός με την προηγούμενη γενιά του Google Wifi για μεγιστοποίηση του πλέγματος του οικιακού σας δικτύου. Δεν προκαλεί έκπληξη, όλες οι ρυθμίσεις και οι παράμετροι του δικτύου σας είναι προσβάσιμες στην εφαρμογή Google Home. Ο δρομολογητής πωλείται στον ιστότοπο Darty και πολύ σύντομα στον ιστότοπο Fnac στην τιμή των 159,99 €.

Ποιοι έμποροι προσφέρουν το σημείο Nest Wifi στην καλύτερη τιμή;

Εκτός από το δρομολογητή Nest, μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε ένα σημείο Nest Wifi στο σπίτι σας. Αυτό το εξάρτημα σάς επιτρέπει να επεκτείνετε την κάλυψη του δικτύου WiFi σας κατά 90 m². Για μεγαλύτερες κατοικίες, προφανώς είστε ελεύθεροι να συνδυάσετε σημεία πρόσβασης.

Το καλύτερο από όλα, το σημείο πρόσβασης λειτουργεί επίσης ως Google Home. Χάρη σε ένα μικρόφωνο και ένα ενσωματωμένο ηχείο, θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Βοηθό Google όπως θα κάνατε με το smartphone Android ή το συνδεδεμένο ηχείο σας. Κάθε σημείο πρόσβασης πωλείται στα 139,99 €.

Πού να αγοράσετε το δρομολογητή Nest Wifi + πακέτο σημείου πρόσβασης στα 259 €;

Θα καταλάβετε: για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την τεχνολογία της Google, θα χρειαστείτε έναν δρομολογητή και ένα (ή περισσότερα) σημεία πρόσβασης. Για το λανσάρισμα στη Γαλλία, η Google προσφέρει το πακέτο που περιλαμβάνει έναν δρομολογητή και ένα σημείο πρόσβασης στα 259,99 € έναντι 298 € ξεχωριστά. Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε το πακέτο εάν ζείτε σε ένα τεράστιο σπίτι ή εάν στοιχεία (όπως χοντροί τοίχοι) διακόπτουν τη σύνδεσή σας.

Πώς μπορώ να ρυθμίσω τον δρομολογητή Nest Wifi της Google;

Το Google Nest Wifi είναι πολύ εύκολο να ρυθμιστεί. Ξεκινήστε κατεβάζοντας την εφαρμογή Google Home στο smartphone ή το tablet σας. Αυτό σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα στη διαδικασία διαμόρφωσης. Στη συνέχεια, συνδέστε το δρομολογητή Nest Wifi.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να το συνδέσετε στο μόντεμ ή στην πύλη του παροχέα υπηρεσιών Διαδικτύου για να δημιουργήσετε το δίκτυο Wi-Fi. Το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να διαμορφώσετε το σημείο Wi-Fi Nest: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το σημείο Wi-Fi στην περιοχή όπου θέλετε να επεκτείνετε το δίκτυό σας. Το τελευταίο λειτουργεί επίσης ως έξυπνο ηχείο. Απολαύστε τη σύνδεση Wi-Fi!