Ποια είναι τα καλύτερα παιχνίδια ποδοσφαίρου για Android; Ανακαλύψτε την επιλογή μας

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 22 Απριλίου 2020 στις 15 ώρες και 18 λεπτά

Τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια για Android είναι άφθονα στο Play Store. Ορισμένα είναι εξαιρετικά, προσφέροντας ρεαλιστικά και τεχνικά εντυπωσιακά γραφικά και gameplay που αισθάνεται κοντά στο άθλημα από το οποίο εμπνέονται. Άλλοι είναι πολύ λιγότερο ελκυστικοί παρόλο που μπορεί να φαίνονται ελκυστικοί με την πρώτη ματιά. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: είτε πρόκειται για portages από διάσημα franchise είτε για τίτλους που δεν έχουν κυκλοφορήσει, δεν δημιουργούνται όλα τα ίδια. Δείτε τα 10 καλύτερα παιχνίδια ποδοσφαίρου για Android.

Τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια είναι από μόνα τους ένα είδος. Το ποδόσφαιρο είναι ένα τόσο δημοφιλές άθλημα που πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να αγοράσουν μια κονσόλα παιχνιδιών μόνο για να παίξουν το πιο πρόσφατο FIFA ή PES. Χρόνο με το χρόνο, τα παιχνίδια ποδοσφαίρου είναι εκλεπτυσμένα για να προσφέρουν ολοένα και πιο ολοκληρωμένες και ρεαλιστικές προσομοιώσεις. Τα smartphone δεν έχουν μείνει έξω και μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά παιχνίδια ποδοσφαίρου στο Android Play Store. Εδώ είναι η επιλογή των κορυφαίων 10.

Football Manager Mobile 2020

Χρόνο με το χρόνο, ο Football Manager επιβεβαιώνει την κατάστασή του ως η καλύτερη προσομοίωση προπονητή ποδοσφαίρου στον κόσμο. Ανακαλύψτε το μελλοντικό ψήγμα στο εκπαιδευτικό σας σχολείο. Στρατολογήστε διεθνή αστέρια ή ανερχόμενα αστέρια σε 60 πρωταθλήματα και 21 χώρες. Αναπτύξτε νέες τεχνικές παιχνιδιού αξιοποιώντας τις δυνάμεις των παικτών σας.

Ακόμα κι αν οι αλλαγές στο άλεσμα του 2020 (αναμόρφωση του συστήματος προώθησης για νέους παίκτες, η δημιουργία εφεδρικών ομάδων, η αναθεώρηση του συστήματος μέσων, η νέα διεπαφή) δεν είναι επαναστατικά, φέρνουν λίγο αεράκι στην άδεια που οι θαυμαστές θα εκτιμήσουν στην πραγματική τους αξία. Η τιμή του δεν αλλάζει: 10 ευρώ.

google play store

FIFA Mobile

Το FIFA by Electronic Arts είναι ένα από τα δύο σημεία αναφοράς στην προσομοίωση κονσόλας και PC ποδοσφαίρου. Σε smartphone, η σειρά συνεχίζει να κινείται από δύο σειρές: FIFA Mobile και FIFA Ultimate Team. Το πρώτο είναι μια παραλλαγή του πολύ κλασικού ποδοσφαιρικού παιχνιδιού, αλλά πολύ αποτελεσματικό. Οι παίκτες αναπτύσσουν την ομάδα τους, εκπαιδεύουν τους παίκτες τους και συμμετέχουν σε αγώνες. Τα χειριστήρια αφής έχουν βελτιωθεί όλα αυτά τα χρόνια και προσφέρουν ποιοτική πρόσφυση.

Πολλοί παίκτες, πολλά πρωταθλήματα και πολλά γεγονότα προσφέρονται καθ ‘όλη τη σεζόν. Και είναι επίσης δυνατό να αμφισβητήσετε την ομάδα ενός φίλου. Το FIFA Mobile είναι ένα παιχνίδι freemium με επιλογές επί πληρωμή για αγορά κλήρωσης παικτών, οι σημαντικότερες από τις οποίες είναι και οι πιο σπάνιες.

google play store

Σκορ! Ήρωας

Στο σκορ! Ήρωας, ο παίκτης δεν ελέγχει μια πλήρη ομάδα, αλλά ενσωματώνει ένας νέος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε αναζήτηση δόξας. Για να καταφέρει να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια στον κόσμο, ο χαρακτήρας θα πρέπει να ολοκληρώσει περισσότερα από 200 επίπεδα, το καθένα προσφέρει μια πρόκληση να ξεπεραστεί. Υπάρχει επίσης μια διαδικτυακή λειτουργία για πολλούς παίκτες και ένα παγκόσμιο σύστημα κατάταξης. Τα γραφικά είναι εντυπωσιακά και το παιχνίδι έχει βαθμολογία 4,7 / 5 στο Play Store.

google play store

eFootball PES 2020

Το eFootball PES 2020 στο FIFA Mobile τι είναι το Pro Evolution Soccer στο FIFA: ο καλύτερος ανταγωνιστής του. Προσφέρει μια σχετικά παρόμοια εμπειρία με μερικά μικρά τσιμπήματα για τη διάκριση μεταξύ των δύο. Στο eFootball PES 2020 μπορείτε φυσικά να βρείτε τακτική διαχείρισης ομάδων, προπόνησης και παιχνιδιού. Παίζετε τους αγώνες ζωντανά με χειριστήρια αφής.

Τα γραφικά είναι γλείψιμα, ίσως ακόμη και λίγο περισσότερο από ό, τι στον Αμερικανό ανταγωνιστή. Εκατοντάδες παίκτες είναι διαθέσιμοι, χωρισμένοι ανάλογα με τη θέση τους στο γήπεδο, τη δύναμή τους και τη σπανιότητα τους. Κάθε αγώνας κερδίζει πόντους (είτε σε ασήμι είτε σε κέρμα myclub) που σας επιτρέπουν να αναζητήσετε νέο ταλέντο ή να υπογράψετε παγκόσμια αστέρια. Φυσικά δεν επιλέγετε: είναι ισοπαλία.

google play store

Κορυφαία έντεκα 2020

Το Top Eleven 2020 είναι η τελευταία κυκλοφορία της σειράς προσομοίωσης του ποδοσφαιρικού συλλόγου Nordeus studio. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Αρχικά, δημιουργήστε μια ομάδα από το μηδέν με νέους νεοσύλλεκτους. Κάντε τους να εξελιχθούν και να τους εκπαιδεύσετε. Δημιουργήστε και διαχειριστείτε στρατηγικές πεδίου τροποποιώντας την τοποθέτηση και τις κλήσεις με μπάλα. Συμμετέχετε σε αγώνες και τουρνουά. Αναπτύξτε το κλαμπ, το γήπεδο και τη βάση των θαυμαστών. Σπάστε την τράπεζα με την πρόσληψη ενός παγκόσμιου σούπερ σταρ. Και καταλήξτε να κερδίσετε το πρωτάθλημα πρωταθλήματος.

Εάν η βάση του παιχνιδιού είναι σόλο, το Top Eleven 2020 δίνει υπερηφάνεια για πολλούς παίκτες, με πολλά τουρνουά μεταξύ προπονητών και τρόπων συνεργασίας με πολλές ομάδες. Είναι μια πολύ ολοκληρωμένη προσομοίωση, η οποία βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Το επιχειρηματικό της μοντέλο είναι freemium, όπως πολλά παιχνίδια για κινητά, με επιλογές επί πληρωμή που χρησιμοποιούνται, ιδίως (αλλά όχι μόνο) για την αλυσίδα αγώνων πιο γρήγορα.

google play store

Ποδόσφαιρο Dream League

Στο Dream League Soccer, ο παίκτης ενεργεί ως διευθυντής της ομάδας του Dream FC, αλλά επίσης ελέγχει τους παίκτες σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το παιχνίδι είναι παρόμοιο με τον τρόπο καριέρας της FIFA, αλλά χωρίς συμβόλαια παικτών και μεταφορές στο κλαμπ. Οι τιμές των παικτών βασίζονται σε ατομικό επίπεδο. Είναι δυνατόν να συγκεντρώσετε χρήματα κερδίζοντας αγώνες, ολοκληρώνοντας επιτεύγματα ή παρακολουθώντας διαφημίσεις.

google play store

Σκορ! Παγκόσμιοι στόχοι

Σκορ! Το World Goals προσφέρει μια άτυπη ιδέα και εντυπωσιακά γραφικά. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να αναπαραγάγετε τους πιο όμορφους στόχους της ιστορίας του ποδοσφαίρου. Για παράδειγμα, ο παίκτης θα πρέπει να μιμηθεί τα θρυλικά περάσματα από τη Ντι Μαρία προς τον Ρονάλντο ή την ομαδική εργασία του Μέσι και του Χάβι στο κέντρο. Για κάθε γκολ, ο παίκτης λαμβάνει έναν αριθμό αστεριών ανάλογα με την απόδοσή του. Αυτά τα αστέρια μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν ως νόμισμα για την αγορά νέων πακέτων παιχνιδιών που το καθένα περιέχει 20 γκολ και τρία επίπεδα δυσκολίας.

Κατεβάστε το Score APK! Παγκόσμιοι στόχοι στο APKMirror

Head Soccer LaLiga 2019

Αυτό το περίεργο ποδοσφαιρικό παιχνίδι παίζει την χιούμορ κάρτα, με κινούμενα σχέδια γραφικών και χαρακτήρες που γελοιοποιούν τους παίκτες της Ισπανικής LaLiga. Είναι ένα παιχνίδι 2D, που προσφέρει αντιπαραθέσεις ένας προς έναν. Ο παίκτης πρέπει να προστατεύσει το στρατόπεδο του και να επιτεθεί ταυτόχρονα σε αυτό του αντιπάλου. Έτσι, το παιχνίδι μοιάζει περισσότερο ένα παιχνίδι μάχης παρά ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Είναι δυνατό να παίξετε σόλο ή εναντίον άλλων παικτών από όλο τον κόσμο στο Διαδίκτυο.

google play store

Διευθυντής PES Club

Πριν ξεκινήσει το PES στο Android, αντί να προσφέρει προσαρμογή στην έκδοση PC / κονσόλας του PES, η Konami επέλεξε να προσφέρει ένα παιχνίδι διαχείρισης στο Android. Το PES Club Manager προσφέρει στον παίκτη να αναπτύξει την ομάδα του επιλέγοντας από περισσότερους από 5000 πραγματικούς παίκτες. Ο χρήστης θα πρέπει να εκπαιδεύσει τους παίκτες του για να βελτιώσει τα διαφορετικά στατιστικά του. Ο τελικός στόχος είναι προφανώς να γίνει ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο.

google play store

Τελικό λάκτισμα

Το Final Kick είναι ένα παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Ivanovich Games στο οποίο ο παίκτης πρέπει μόνο πάρε κυρώσεις ή σταματήστε αυτά του αντιπάλου ελέγχοντας τον τερματοφύλακα. Προσφέρονται περισσότερα από 20 τουρνουά εκτός σύνδεσης, αλλά το πραγματικό ενδιαφέρον του τίτλου έγκειται στη λειτουργία πολλών παικτών. Είναι δυνατόν να προσαρμόσετε την ομάδα σας και το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό. Εάν το να σκοράρετε γκολ είναι το αγαπημένο σας πράγμα στο ποδόσφαιρο, το Final Kick είναι για εσάς.

google play store